Popjunkien

Hundra dagar med en riktig kille

Det här är inget nytt, men det är något som är roligt. Ett påstått pluggprojekt som blev en sajt som blev en bok (precis som några andra ”projekt” jag skrivit om på sistone). Riktig Kille handlar om hur huvudpersonen Henrik följer en slumpvis utvald kille varje dag i hundra dagar. Han tjuvringer, badar hemma hos riktig kille, förföljer hans vänner, stjäl hans avklippta hår hos frisören etc.

Det är lite stalkerobehagligt men stundtals galet roligt.

”Jag har fått tag på riktig killes ”dags att deklarera”. Efter att ha gått igenom hans finanser kunde jag lätt konstatera att han lever över sina tillgångar. Nu har jag i alla fall deklarerat åt honom.

Undrar vad som händer när skattmasen går igenom hans minst sagt tveksamma avdrag?”

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Hundra dagar med en riktig kille

 1. mons skriver:

  gissa vem som känner (kände) ”riktig kille”?!
  vet du att det är hans lillebror som är med i pressbyråreklamen?

 2. Reblo skriver:

  get out of here, känner du självaste killen eller stalkern? Och jag minns bara en pressbyråreklam med en iller, några som kollar på teve på ett tak. är det den?

 3. malte skriver:

  ”lite stalkerobehagligt”? när han snarar riktig kille, drogar honom och arkiverar honom i badkaret?
  åh, isåfall hoppas jag att du aldrig kommer stalka mig på riktigt, reblo.

 4. mons skriver:

  självaste riktiga killen och stalkern är ju samma person så vitt jag vet!

 5. Keanu Reeves skriver:

  Sidan är släppt igen på engelska och tyska och boken finns också på flera språk!!!!!!!! Helt jävla sjukt!!!!!!

 6. Anna T skriver:

  Jag kanner dem bada….. =)
  Jag kanner aven Burrburr-Janne *Stolt*

Kommentera