Popjunkien

TB

Få personer engagerar olika läger på samma sätt som Peder Fogstrand. Alltid närvarande på Stureplans vimmelbilder, enligt initierad östermalmskälla flitig champagnebeställare i sällskap med vackra flickor SAMTIDIGT som han också är ämne för debatter på alternativforum som Skunk. Jag är inte medlem själv men det finns tydligen en ”tjockisbraten”-grupp där. Ett annat alias är TB.

Jag har haft äran att stå jättenära Peder himself samtidigt som han kindpussade en tjej som stod bredvid mig. Han formade läpparna i en perfekt rektangel – ty det är så han pussas.

Stureplan har samlat det ultimata stoffet för oss hardcore-Peder-fans. Här är ditt liv – Peder Fogstrand. Missa inte actionbilderna från dansgolvet där Peder bland annat kastar med sitt hår!

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till TB

 1. malte skriver:

  roliga bilder.
  och ”formar läpparna i en perfekt rektangel…” är också det fler lustiga typer som gör. jag vet inte hur donald trump pussas, men pratar inte han med kvadrat-mun jämt och ständigt? eller r det bara jag som tänkt på det?

 2. Hanna skriver:

  Ett mysterium. Men han är ju onekligen en man man minns. Jag kommer faktiskt ihåg första gången jag såg honom. Som vän till Olivier i Big Brother kommenterade han Oliviers och fröken Gynnings vilda lekar under täcket under en direktsändning. Minns att jag tänkte att det var aningens odd.

 3. mons skriver:

  han är ju överallt (iaf på stureplan.se) men vem är han?
  antar att han är rik som ett troll men hur har han blivit rik? är han en smart affärsman med nya pengar eller har han gamla pengar?
  var han med i den dokumentären som dick sundevall eller vad han heter var med i (eller kanske tom gjorde) om rika brats?

 4. Per skriver:

  Jag orkar faktiskt inte tänka mer på TjockisBraten!
  Efter att ha kollat på bilderna du länkat till känner jag nu att det är dags att släppa taget.
  Jag kommer aldrig förstå Brats i allmänhet och TB i synnerhet.

 5. N|. skriver:

  Och jag undrar – vad fasen gör karln ”på riktigt”?!

 6. cherrybop skriver:

  ja han plutade med läpparna precis på det sättet mot mig en gång.. haha..

 7. Pieré von Blåblod skriver:

  #..är han en smart affärsman med nya pengar eller har han gamla pengar?” Ja om ni såg intervjun på Tv3 så förstår ni nog alla med minst en genomsnittlig IQ att han verkligen inte är en smart affärsman utan att han bara lirar upp släktens pengar.. Han är nog faan det mest korkade och skrämande jag sett i tv-rutan på j-ligt länge!! Hans förfäder var väl likt alla som heter von & af osv bara svin som våldtog och plundrade de fattiga under de krig som de deltog i och som gjorde att de adlades ..och det är de ju så j-la stolta över så att man kan spy!!

Kommentera