Popjunkien

Nasty Nigel

Idol 2005 var väl okej och helt enligt mallen. Tror vi kommer få se ganska många Darin-kopior och det är ju väldigt tydligt att det är just små-Darins som jurymedlem Kishti faller riktigt hårt för.

Men, gårdagens stora tevehändelse var ju annars So you think you can dance på Femman. Pinsamt men jag erkänner: jag jublade när jag insåg att det var ”Nasty” Nigel Lythgoe som var domare.

För mannen med det osannolikt engelska utseendet blev i och med Popstars år 2001 den första elaka domaren ™. Efter honom kom en hel rad av Simon Cowells och Peter Swartlings. Hear’say – bandet som blev resultatet av första Popstars – splittrades efter två år och en inte så framgångsrik karriär.

Och jag trodde att Nigel skulle bli en fröjd att skåda även i danssåpan men i stället fick man se människans rätta jag. Sällan har en så sexistisk man varit så ogenerad över repliker som You spin very well, but so does my wife’s tumble dryer. Alla tjejer som dansade med öppen porrmun, slängde med håret som Britney eller skakade bootyn gick vidare medan en rätt feminin kille inte gick vidare för att han inte dansade tillräckligt maskulint. Fast det var lite humor ändå när danskillen senare klagade över att no one ever told me that I look feminine when I dance with a ribbon.

(Bild från Edge Boston)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Nasty Nigel

  1. Carra skriver:

    Hahaha! Såg inte programmet själv, men den där repliken var ju oslagbar!

  2. Mamselamsen skriver:

    Jag såg det…. och både skrattade och blev förbaskad.

Kommentera