Popjunkien

Boring nyheter

Det här är den otrendigaste nyheten idag. Britney påstås döpa sitt väntade barn till London eftersom hon inledde sitt förhållande med Kevin Federline där. Precis som Posh och Becks som döpte sin son till Brooklyn för att… zzzz… oj jag somnade visst.

För det första är Brooklyn 6 år gammal och därmed är alla eventuella paralleller med hans namn pinsamt passé. För det andra är det ointressant att de ”avslöjar” så ”kittlande” nyheter om Britney och Kevin som par. Och för tredje verkar det vara så att det som krävs för att bli London-korrespondent för en kvällstidning är att översätta The Sun-nonsensartiklar jättesnabbt.

Först trodde jag att det var ännu en ljugartikel om Britneys graviditet (som vi redan vet är världens längsta) men tydligen har hon själv sagt så i ett kommande nummer av Elle.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Boring nyheter

 1. [...] nner igen honom från skarpsinniga och roliga kommentarer här på min blogg (ibland under taget namn). En favorit.

  Komm [...]

 2. Düsseldorf Spears skriver:

  Äh passé och passé. 6 år är väl inte särskilt passé utslaget på en hel livstid, som man ändå ska bära namnet. Att det däremot är direkt idiotiskt att välja namn på det viset är en annan sak. Brooklyn är åtminstone ett bättre namn än London.

 3. Reblo skriver:

  Düsseldorf, fniss. Nej du har rätt, det är inte überpassé men jag undrar om de fortfarande kommer tjata om namnet Brooklyn om typ tio år. SÅ innovativt är det inte.

  Däremot tycker jag London är mycket coolare, sofistikerat och manligt liksom.

 4. Düsseldorf Spears Federline skriver:

  Ja det är klart, Britney och hennes dude är ju både coola och sofistikerade. Fniss fniss.

  Undrar om Paris Hilton heter så pga samma orsak, har inte Wacko Jacko nåt barn som heter Paris också?

 5. Åsk skriver:

  Jo, Paris Hilton heter så för att hon blev till På Paris Hilton. (eller så går skämtet i alla fall).

  Jag är otroligt glad över att jag slapp heta Stuttgart.

 6. N|. skriver:

  Det är ju för fasen en affärsidé – sälja resor till barnfixande par till städer som är möjliga att använda som namn oavsett kön.

  åsk – framöver ska jag nog kalla dig Stuttgart ;) och frågan är – Åsk 2.o – blir det med tillnamnet Köpenhamn?

 7. Åsk skriver:

  Bra affärsidé! Hehehe, och neej blir inget kbh i namnet. Och för övrigt är hela stadsnamntrenden jättegammal. Minns Florence!

  http://www-groups.dcs.st-and.ac.uk/~history/Mathematicians/Nightingale.html

  Named after the city of her birth, Nightingale was born at the Villa Colombia in Florence, Italy, on 12 May 1820. Her parents, William Edward Nightingale and his wife Frances Smith, were touring Europe for the first two years of their marriage. Nightingale’s elder sister had been born in Naples the year before. The Nightingales gave their first born the Greek name for the city, which was Parthenope.

  ;)

Kommentera