Popjunkien

Nick Lachey och en tjej med urringning

Först tänkte jag skriva ”kolla, Nick Lachey är i Stockholm igen” men sen blev jag helt förtrollad av den vackra flickan på bild nummer tre uppifrån. Hon till vänster, med ljuslila skjorta och vågad urringning. Hon har perfekt rundade bröst och den snyggaste pagefrisyr jag sett på länge.

Nåväl, lite längre ner ser man bilder på Nick, samt på min-make-look-aliken Bingo.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Nick Lachey och en tjej med urringning

  1. Fröken J skriver:

    haha! Nu fattade jag.

  2. Hanna skriver:

    I love you Reblo. Jag har också svårt att slita mig från bilderna på de vackra och rika på stureplan.se :D

  3. Sofia skriver:

    Haha, jag älskar din kommentar om ”flickan” i lila skjorta. Undrar om hon är singel ;)

Kommentera