Popjunkien

Strage om fans

Åh. Efter en skitbra intervju med Fredrik Strage i Nöjesguiden längtar jag nu lite efter hans bok om fans. Den heter just ”Fans” och kommer den 15 september. Den handlar om besatthet, fixering och uthållighet kring idoler som Westlife, Morrissey, Beatles och Michael Jackson. Det är sympatiskt att Strage erkänner att hans eget jobb som musikjournalist från början var en ursäkt för att få autografer från artister han själv gillade. Har har liksom stulit en tekopp som Björk druckit ur!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Strage om fans

 1. anna skriver:

  det är därför jag gillar strage. han är så öppen med att han är en nörd.

 2. Mike skriver:

  Den där intervjun fick mig verkligen att sakna krönikan han skrev till Carl Crack’s ära.. Nån som har den eller lyckats söka upp den på dn.se? Nästan så det blir hittelön. :)

 3. carreca skriver:

  Jag vill läsa krönikan han skrev om ”Filmer som får oss att tro att vi är smartare än vi är”, typ Garden State och en massa andra som innehåller en desillusionerad snubbe, en galen tjej som skakar om hans värld och ett soundtrack som inte passar särskilt bra men är tufft. Det var så jävla bra skrivet och det var i DN i början av sommaren och det var på pricken vad jag tänker om såna filmer.

 4. MiriamVelvet skriver:

  jag längtar oxå… gillar hans sätt att uttrycka sig och precis som du förväntar man sig mkt av hans nästa bok. Jag hade turen som fick ha honom som handledare till min praktik på POP för längesen han var en riktig darling ;)

Kommentera