Popjunkien

Han skrev alltså bara på en bok!

Jag och vänninan L. funderade i veckan över vad som hände med Peter Høeg efter ”Kvinnan och apan” som kom 1996. För efter ”Fröken Smillas känsla för snö” var vi båda helt nere med Peter och läste hans fem böcker om och om igen. Jag kan nu tycka att det var en tonårsförsälskelse och tror inte att jag skulle bli lika Tagen om jag läste dem igen idag.

Vårt samtal känns nästan spöklikt när jag nu läser att Natalia Kazmierska har letat upp Peter i hemmet och frågat vart han tog vägen. Svaret: han har skrivit på en ny bok som kommer bli jättemaffig. I ett intressant reportage avslöjar Natalia att hon sumpat en exklusiv intervju med Høeg när boken släpps i december.

Ovan nämnda L. och hennes syster J. har också gått hängt utanför Peters hus en gång. De ringde dock inte på hans dörr. Här kan man läsa hela Natalias jakt på Høeg.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Han skrev alltså bara på en bok!

  1. tori skriver:

    oh. jag har exakt samma relation till peter høeg – tonårsförälskelsen!
    och jag fattar inte hur natalia kunde sumpa den där intervjun för att skriva om hur hon stalkat honom… när hon kunde fått båda liksom.

  2. Pat skriver:

    och JAG fattar inte hur Natalia kunnat få allt detta beröm för detta totala icke-jobb… när man läst dom har två artiklarna känner man ju bara ett ”jaha?”. Ibland känns kulturmediasverige så otroligt litet och fjantigt! I USA handlar sånt här om att man snokat rätt på JD Salinger eller nåt, och så har skribenten alltid nåt eget att komma med… Natalia måste börja växa igen snart!!!

Kommentera