Popjunkien

No viva la Bam

Och medan jag skrev det förra inlägget om dolda kameran-teve så kom jag att tänka på ett ännu värre program i lurarklassen: Viva la Bam (ser ni MTV-trenden i den här typen av program?). Den före detta Jackass-medlemmen och musikvideoregissören Bam Margera plågar sina vänner och bekanta på äckliga och elaka sätt. Hans kompisgäng består av äckliga och övertatuerade losers som höhö-skrattar åt allt som Bam gör.

Bams mamma ser ut och låter som hon ska få en hjärtattack när som helst och tjocka farbröderna (pappan och Bams uncle) kommer att få hjärtattacker när som helst.

Dela: Facebook  Twitter 

176 kommentarer till No viva la Bam

 1. maria skriver:

  I LOOOOVE YOU BAM!!!

 2. maria skriver:

  alla ni ”skrivare” skriver ju på svenska, vet ni inte att bam inte pratar svenska??
  i love you bam margera! and, brandon is ok to! hheh, kiss! love from maria, if you don´t no that… so…. I LOVE YOU!!!! I AM YOU BEST FAN”"!!! bye bye
  see you than! you are so cute! it´s posible to see you than! you are the world Bam!! it´s not tru than you are in live!!!!!!!!!
  kiss!

 3. maria skriver:

  bam, här kommer sv-lekitioner:

  *hej=hello
  *fan=fuck
  *du=you
  *maria=a very cute girl
  *flicka=girl
  *pojke=boy
  *bam=a very cute boy
  *säng=bed
  *mat=food
  *hej då= bye bye

 4. love Bam from Ellinor skriver:

  Maria vad fan håller du på med? Nej jag bara skojar med dig du är ju så snäll! love bam margera

 5. love Bam from Ellinor skriver:

  Bam Margera i love you you are the best people on this world and i wona se you in my real life!!!!!!!!!!!!!!!!! The band the bloodhund gang is so god Slayer is god to OH BAM MARGERA I LOVE YOU

 6. maria skriver:

  bra elle!
  du börja lära dej att han facktiskt INTE PRATAR SVENSKA!!!
  bam! i hope you are undersatnd the swedish letter!
  bye bye, and … ILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOU SO VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRY MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. -B-A-M- skriver:

  är du dum i hela jävla huvudet eller?? bam margera är ju så jävla grym…och han plåger fan inte sina kompisar dom plågar ju fan han lika mycket också! vet du hur jävla många i världen som tittar på viva la bam?? tillome min mamma tittar på de. säkert mer änn hälften av världen tittar på viv la bam.. so fuck you dude becuse bam margera rocks! FUCK YOU YOU FUCKING FUCK

 8. love Bam from Ellinor skriver:

  ja precis alla tittar på viva la Bam min mamma pappa och min lillasyster som är 7 år tittar på det hon älskar det också och det förstår jag för bam margera är den bästa och snyggaste såm jag har sett eller vad tycker ni…..?

 9. love Bam from Ellinor skriver:

  Bam Margera rules and IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi
  MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. maria skriver:

  sa du att jag va du i huvudet eller?
  det e jag inte alls.
  det var jag som skrev det där först, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! jag hoppas inte att du sa det till mej, och vadå, bam plågar inte sina kompisar, jör jag det eller??

 11. maria skriver:

  e du arg på mej igen eller ellinor ?? vf???

 12. Rebecca (admin) skriver:

  maria och ellinor: om ni fortsätter personliga påhopp blockar jag er och stänger tråden. Om ni inte förstått det är det här inte Bams officiella hemsida, varsågod att göra vad ni vill i deras diskussionstråd: http://boards.bamargera.com/

 13. maria skriver:

  du e ju seeeeeeeeeeg!!!

 14. maria skriver:

  jag bara skojar

 15. maria skriver:

  du e min idol! hehe

 16. maria skriver:

  ok det e du inte!

 17. maria skriver:

  hej elle!!

 18. BAM MARGERA skriver:

  hej Maria

 19. BAM MARGERA skriver:

  vad gör du idag JAG ÄLSKAR BAM MARGERA SÅ MYCKET gör inte du det

 20. BAM MARGERA skriver:

  maria jag byte namn till Bam Margera

 21. BAM MARGERA skriver:

  love Bam so Mutch

 22. BAM MARGERA skriver:

  love Bam so Mutch bay bay

 23. BAM MARGERA skriver:

  love Bam so Mutch bay bay i love he

 24. maria skriver:

  ja, jillar du bam? hehe det e klart!! hur mår du…?… ja, nu börjar jag låta som en vuxen här! hehe!
  vgd då
  ?
  jag sitter lite vid msn, men vgd? ha det så bra kramar maria, ps I LLOOOOOOOOOOOVEE BAM MARGERAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! SÅ DET SÅ REBECKA! ha det så bra många varma kramar från maria, hihi! puss på dej bam! jag vill ha dej som storebror!! kan du inte förstå det?
  om jag frågade bam om jag fick vara med i gänget! e det nån som tror att bam skulle sakt ja då? det e min dröm. och jag e typ säker på att elle vill det oxå, e det nån annan som vill vara med i gänget här eller? om ni fick välja, vad hade ni valt av: jakass eller viva la bam?
  jag skulle valt viva la bam!! jag e så kär i dej bam!!! oj… detta som jag sejer nu kan ju inte du förstå, jag mednar, vi har ju inte kommit så långt i engelskan än! puss pusss, kramar från maria!

 25. maria skriver:

  I LOVE YOU BAM MARGERA!!! du äger! jag fatta inte hur du kan skejta så himla bra!?! i love you!

 26. love Bam from Ellinor skriver:

  Maria jag byte tillbaka till namnet love Bam from Ellinor och förlåt Rebecka jag ska bara skriva om Bam hädan efter jag LOVAR!!!!!! Jag älskar dig Bam Margera du äger allt och alla i hela världen och dom som inte tycker det kan dra åt…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. love Bam from Ellinor skriver:

  BAM MARGERA ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. love Bam from Ellinor skriver:

  BAM DU ÄGER FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. love Bam from Ellinor skriver:

  Jag älskar dig BAM MARGERA

 30. maria skriver:

  jag tycker att bam äger fettigaste än fetast!! :)
  puss på dej bam!

 31. maria skriver:

  du ääääger bam!!!
  det tycker alla på jorden ( alltså alla som e normala) puss på dej bam! i love you!! puss!

 32. Bam rules and HIM skriver:

  bam är bäst på jorden och är grymast fatta

 33. Bam rules and HIM skriver:

  BBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM
  ÄLSKAR JAG….får ja vara med i CKY och jackass och hela gänget

 34. Angelica skriver:

  Viva la bam är det bästa programmet som nånson har visats så kom aldrig å sej att det suger. Att ni säjer det här visar bara att ni vill ha uppmärksamhet!

 35. normal skriver:

  I love you bam!!!!!! alla gillar dig för dom som ine gör de är CP dumm i huvet och har damp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 36. normal skriver:

  BAM ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 37. jackas äger skriver:

  jag vill sätta en raket i röven på mig själv. föresten får jag va med i jackass?

 38. Claudia skriver:

  Brandon cole margera, he rules /bye

 39. bajsen skriver:

  de e inte derekt fel på bam men på alla små ungar o finiga fjortisar som av gudar honom

 40. HIM_BAM_VILLE FANET! skriver:

  Men buhu!!!Om ni inte gillar han gilla han inte då!Men ni behöver inte säga nåt!Jag älskar Bam o han e faktiskt snäll!Han plågar inte folk i sin omgivning!!!Så om ni ej gillar han:Håll Käften då!Och komentera inte!Eller e ni bara dåliga människor som hela tiden trackar ner på folk bara för att dom är bättre än er?!!Fan asså ni e helt sjuka….Hitta nån som ni gillar då!Och lämna Bam ifred fattar ni!?Antagligen inte…..

 41. HIM_BAM_VILLE FANET! skriver:

  I love Brandon!He´s so cute and hot!I JUST LOVE HIM!And i love that he is best friend with ville valo

 42. HIM_BAM_VILLE FANET! skriver:

  HÅLL KÄFTEN HIM ÄR VISST BRA!!!!!!!!!!!!!HIM ÄR FAN DET BÄSTA BANDET SOM FINNS!!!!!BARA FÖR ATT DUI TYP LYSSSSNAR PÅ :JUSTIN TIMBERLAKE O DARIN O SÅN SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F#CK YOU!!!

 43. Emma Linnéa skriver:

  ASSO jag kollar varge dag på via la bam och man skratar som en dåre…
  Men kan dom inte forseta med via la bam han är göö asssssssssss bra skulle vilja träfa han eller ha hans atograf och en kram av han är galen i han som mitt fäns :)

 44. Oskar Korsàr skriver:

  Tja hallå, asså jag som konstnär tycker Bam e bra hehe lite lagom sådär fast 90 endå . Jag och kryst marodören va me i teve på Kobra. Sett LR? jag har bott i en lappkåta, nu bor ja i sthlm o försöker mig på attityd. Jag kan cred o skägg. Kolla mina grejer å kom ihåg var ni läste det först. jag gillar dem underage btw. vi sess! O

  http://www.alpgallery.com/artists/oskar_korsar/oskar_korsar_works.html

 45. johan skriver:

  Tja bam äger fett för fan bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam vam. he rå

 46. Stefan Jonsson skriver:

  Tja! Bam Margera rockar fett asså…..
  Jag är 14år och jag är skit duktig på att åka skate-board, Bam är min idol och förebild.. Jag använder lika dana kläder som han,Element,HIM och andra märken…Bam Margera är grym på att åka skate board och jag vill bli som just han……..!!! Han är grym på ramperna…..

  BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM

  Viva la Bam,CKY,jackass.. ……VIVA LA BAM…..

 47. Robert skriver:

  Bam är fan cool! Hur kan ni hata han, världens näst bäste skater.
  Jag älskar hans program!

  P.S. MTV äger 6:an

 48. Ms Bambi skriver:

  Bam Margera är het! Hetare badboy får man leta efter ; )

 49. alex skriver:

  ni som säger att viva la bam och allt han har gjort och gör vet inte vad ni snakar om ni kan ju isof gå tillbax till kyrkan eller vackna upp och fatta att saker och ting har endrats lite sen färgtv kommit. och vad är det för fel på tatueringar? kom igen nu han e kung hur skön som helst har tokigt bra musiksmak allt han gör är kul sen är det ju ingen som tvingar er att kolla heller utan gå till kyrkan och ta de lungt och för helvete sluta klaga för att han gör allt ni skulle vilja göra……

 50. Bam skriver:

  You all sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!