Popjunkien

No viva la Bam

Och medan jag skrev det förra inlägget om dolda kameran-teve så kom jag att tänka på ett ännu värre program i lurarklassen: Viva la Bam (ser ni MTV-trenden i den här typen av program?). Den före detta Jackass-medlemmen och musikvideoregissören Bam Margera plågar sina vänner och bekanta på äckliga och elaka sätt. Hans kompisgäng består av äckliga och övertatuerade losers som höhö-skrattar åt allt som Bam gör.

Bams mamma ser ut och låter som hon ska få en hjärtattack när som helst och tjocka farbröderna (pappan och Bams uncle) kommer att få hjärtattacker när som helst.

Dela: Facebook  Twitter 

176 kommentarer till No viva la Bam

 1. Louise skriver:

  ni som inte gillar bam eller hans kompisar eller som har allt med honom att göra får hata honom om ni vill.
  men d e så patetiskt att starta en sida om hur mycket man hatar en person.
  låt honom göra sina program och allt vad han håller på med . och om viva la bam e så dåligt, stäng av teven och gå och gör något ni tycker e KUL!
  e det så svårt?! snälla skaffa er ett liv !

  jag älskar bam för den han är och det han gör. han GÖR det han tycker e kul till skillnad från er somsitter och tittar på viva la bam bara för att skaffa fakta om vad han gör i sina program och vad han gör mit sina släcktingar.
  SNÄLLA JAG SÄGER BARA SKAFFA ER ETT LIV!

 2. bam is cute, ; ) skriver:

  bam margera. han är så jävla snygg. ; )

 3. bam is cute, ; ) skriver:

  asså , ni som inte tycker han är snygg, måste vara blind ; )

 4. bettyboop ! skriver:

  bam rocks, he is cool and a funny dude, and really hot. viva la bam and jackass is so fucking funny. and to you people ho is saying that he sucks and evreything. fuck off, he is just doing things that he likes a lot, let him live his life. FFS !

 5. bettyboop ! skriver:

  and he has a good taste in music, him , cradle of filth, tubronegro , the 69 eyes, slayer. is good shit, i promise. :D. and please stop saying that he hurt his family and friends and everything. he is not like that in real life. he is only doing it in the shows what i nkow. cause i heard that he is a really nice and frinedly person. som stop talk shit if you dont know the truth. cause if you havlnt met him in REEAL LIFE. you shouldnt say anything. JUST SHUT THE FUCK UP .

 6. Malin skriver:

  jackass = respect.
  viva la bam = respect.
  =
  bam = RESPECT.

 7. Malin skriver:

  i forget:
  Missy = RESPECT.

  /Malin – big fan.

 8. Love Bam from Ellinor skriver:

  What a HELL alla som hatar Bam Margera kan dra åt helvete. Ni behöver inte titta på honnom om ni inte gillar honnom eller om ni tycker att han är så JÄVLA ful!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det finns faktiskt normala människor som gillar Bam som T.EX. JAG OCH MINA KOMPISAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Love Bam from Ellinor skriver:

  I LOVE BAM MARGERA OCH JAG TÄNKER INTE GE UPP MIN DRÖM ATT TRÄFFA HONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. bam rules skriver:

  Bam är bäst jackass äger alla dom äger moahahhahahahaa VIVA LA BAM Rulessssss

 11. Twhihi ._. skriver:

  För de första så har Viva La Bam manus, för de andra så kan ni faktigst inte döma Bam eftersom ingen vet hur han är i verkligheten – visst kan han vara galen men jag tror inte att han ständigt är en plåga för sin omgivning. Och ni kan inte tro att ni känner Brandon Margera bara för ni träffat han i typ 5 min ? Eller bara för ni läst saker på internet – hur mycket av de som sägs stämmer ? Visst är han jätte vacker men verkligen så kan ingen älska honom bara för att han är vacker på utsidan? Man kanske älskar hans serie, hans galna stil, hans skateboard åkande men man kan inte älska en person starkt utan att ha träffat den.
  Alla har sina åsikter, men ni borde inte kalla varandra elaka saker bara för att någon gillar honom och någon inte gör det.

  Heiråw ^_^

 12. Missy skriver:

  Du är ju fan helt störd i huvudet hur kan du inte gilla Viva la Bam eller Jackass det gör ju för i helvete typ varenda unge,så behåll dina jävla skit komentarer för dig och dina kompisar!!!
  Själv älskar jag Viva la Bam och Jackass och har alla avsnitt och filmer av dom + att Bam är så jävla het,sexig,snygg & allt man kan tänka sig!!!
  Ingen ska döma någon efter ett Tv-program för man vet inte hur någon är i verkliga livet för det dom gör ett bara ett manus som dom har fått i handen och blivit tillsagda att göra!!!

  So f*** of your crazy motha fuckers!!!

 13. Missy skriver:

  I´m happy för Bam and Missy,but I do admit that I´m one of those who is in love with Bam and thinks their gonna marry him. But I´can´t go on thinking I´m gonna marry Bam whe his wedding is in less then a month. I´m not of those people who says I hope they break up cuz that is totally mean thing to say. I have said in the past that I´m gonna kill Missy so I can be with Bam but I never really meant is I was just saying it jokinly,beacuse I always say that I´m Mrs.Bam. Good Luck Bam I hope you are happy,but if it dosen´t work out I´ll go back to planning my wedding with you,and I´ll continue my dream of marrying Bam.

 14. Missy skriver:

  I love Brandon Cole Margera so dam mutch that I wood die for him!!!
  I have like everthing of Element,Heartagram,Adio,HIM,cKy and all their albums and I even got autograph of HIM,cKy and ofcours Bam,my love.
  I met Bam at demo in Pennsylvania when I was their on the summer!!!
  I love Bam so dam mutch that it fils like my heart gonna explode!!!!

 15. Charlotte skriver:

  Jag hatar honom!

  P.S. Jag vill gifta mig med han.

 16. ankan skriver:

  Viva la bam äger!! Love you bam!!

 17. Tez skriver:

  Skojsaru eller?
  Bam, eller ja, hela Viva La Bam äger!
  De ä fuck så bra.
  Tänk dej för man.
  Peace / Tez

 18. jonatan skriver:

  han kan ju åka =P

 19. loves bam skriver:

  igen gillar bam mer än jag och ellinor!!!!!!

  bam are so nice

 20. loves bam skriver:

  hejhej bam du e bäst

 21. loves bam skriver:

  bam I and my freind we love you and we hopes that you like us.

 22. emma skriver:

  fan bam är bästbäst
  i love bam & alla hans shower

 23. i love bam skriver:

  i love bam so much

 24. Josefine skriver:

  To : Mr bam himself skrev:
  27 maj, 2006 @ 14:05

  If you are Brandon Cole Margera can i have your home address?
  Because i want to send you a letter plaease i´m your biggest fan.
  I look on the second jackass movie all the time, and i stop the movie when they ask if you are crying when the snake are there and you say yee, I Love You Brandon Cole Margera//The Biggest fan that you know

 25. Mimmi skriver:

  Bam värkar vara en helt underbar kille i en KICKASS-killes kropp. Att vara en dag med Bam skulle vara 300x roligare än att äga ut hela den här jeeelva forumgerjen eller vad fan det här ska föruställa. Och lyssna här förfan bara för att man tycker om Bam är man igen jävla fjortis. Jag hade kunnat komma på mer än 100 anledningar till varför Viva La Bam är bra. Dessutom kan man lätt träffa Bam i egen hög person…antingen konserter (brorsan spelar ju i CKY. Så han hänger ju lätt med på en konserrt till Sverige någon dag) Dessutom om man gillar att semestra i Finland så kan man lätt hitta honom på någon stor jävla metal-festival eller för den som gillar HIM så kommer han säkert och roar sig där någon dag. Men vi ka ju ta en titt på vårat andra grannland Norge…vilka håller hus där? Jo, Turbo Negro (en av Bams favorit band). Bam gillar även att resa så vem hade kunnat tro att man skulle stöta på Bam Magera i Stockholm?
  Jo en annan grej också. Jag är skadeglad och har 110 i IQ sucker!!
  BAM RULES! GECK POWER RULES! Känn er ÄGDA!

 26. EMPYT skriver:

  dom som inte gillar BAMARGERA måste ju vara sjuk i huveT!! han e den hetaste och coolaste personen på denna jorD! (L) utan bam skulle mitt liv vara ÖVER!

  ÄLSKAR BAM MARGERA (L)
  någon som håller med mej? Adda mej på Msn Asplidenemelie@hotmail.com Eller på Apberget.se EmpyT_

  tack på förhand (L)