Popjunkien

No viva la Bam

Och medan jag skrev det förra inlägget om dolda kameran-teve så kom jag att tänka på ett ännu värre program i lurarklassen: Viva la Bam (ser ni MTV-trenden i den här typen av program?). Den före detta Jackass-medlemmen och musikvideoregissören Bam Margera plågar sina vänner och bekanta på äckliga och elaka sätt. Hans kompisgäng består av äckliga och övertatuerade losers som höhö-skrattar åt allt som Bam gör.

Bams mamma ser ut och låter som hon ska få en hjärtattack när som helst och tjocka farbröderna (pappan och Bams uncle) kommer att få hjärtattacker när som helst.

Dela: Facebook  Twitter 

176 kommentarer till No viva la Bam

  1. Isabelle skriver:

    Bam is so very very ceut, and i want to met him.. Love You Bam Margera!!!!!

  2. Isabelle skriver:

    Bam Margera är den snyggaste roligase killen jag vet och jag älskar hans show Viva La Bam. och jag älskar honom och jag vill träffa honom!!!!

  3. Isabelle skriver:

    nån som har Bam adress för jag älskar honom!!!!!!!!!!!!!!! Bam 4-ever I lovelovelovelovelovelovelove Bam

  4. Emma skriver:

    Smaken är som baken-Delad.
    De var allt.
    Tack å hej!

  5. Arma skriver:

    Bam Är så jäävla sexig :D.. kollar på jackass och vi vala bam varje dag :).. vem bryr sej om det är repris? :P måste ba få e han :D.. ÄLSKA BAM MARGERA <3333333333333333333

  6. Nattis skriver:

    alla är olika, är det så svårt att förstå? han gör det han tycker är roligt och är bra på det. gör något vettigare istället för att sitta och skriva på internet om hur extremt dåligt viva la Bam är osv. gå och hjälp dom hemlösa eller något istället, du kommer nog längre med det.

  7. amanda skriver:

    Jag har träffat BAM på riktigt och han va skit söt och snäll, han är inte alls så som han är på TV.
    Synd bara att han tar droger!!!!!

  8. amanda skriver:

    ÄLSKAR HONOM, SKIT SNYGG!!! YYYEEEAAAHHHHH!!!!

  9. Maja skriver:

    Okej jag kan hålla med om att dom gör knäppa saker men jag älskar ändå det programmet ! Haha BAM är bara hetaste ! Men vad fan bara för att du tycker dom gör knäppa saker som du itne gillar behöver ju du inte gnälla på dom ! Det är FFS ingen som tvingar dig att titta på det !

    Älskar BAM !

  10. Danne skriver:

    Bam are so fucking best.

  11. Mizi skriver:

    Bam is so gorgeous!!! (L)

  12. Pentry Sovalkov skriver:

    Jag har väldigt svårt för Bam. Han ska vara så ”crazy” hela tiden. Extremt pinsam, och programmet bara skriker fejk. Dessutom hänger han med ”HIM” som suger stenhård purjo. Turbonegro är fan inte bra de heller.

  13. emelie skriver:

    hej, Bam Margera är värdens coolaste kille å ni som inte håller med kan ju vara tysta.. för det är ju visa som tycker det och visa som inte gör det och där för så kan ni som inte gillar hon bara hålla käften..:/ för han är min idol och han är den snyggaste killen i värden och karnse han pappa och farbror är feta så OCH? han börja med det han gör för att han inte vile bli fet.. och hanns vänner är fan lika coola som han.. ta bara Ville Valo”sångaren i HIM” han har en Ängels röst och han är och så bäst.. och om det är något ibott någon av dom så kan ni ju ha det för i mitt hjärta kommer dom allid finnas! Och Bam’s bror Jess han typ ett barn och Bam Avgudar ungen han har sak i en iterjuv att om det händer den ungen något typ dör så skulle han ta livet av sej för han älskar fan den ungen.. :) så han har ett hjärta av guld.. och han sejer att han jörna ha egna barn.. och om ni har något i mott mej kan ni ju skriva till mej på msn.. ni kan ju göra det om ni håller med mej ochså!

  14. bella skriver:

    Bam äger allt! han är fan det bästa man kan se på tv! inget är bättre men om du tycker att det är så hemskt kan du ju ta och titta på tv svt 24 eller nåt annat som helt saknar humor. du värkar ju inte avra direkt lättgående om man säger så! o tro inte att bams polare o familj hade bott hos han om dom hade hållt på att dö av d varje dag. du kanske inte ser att bam är omtänksam och helt enkelt helt lagom av allt! jag tycker iaf att han är lätt bäst! och dessutom H.I.M heter det annors blir det ett annat band… och d är fan det bästa bandet jag vet!!

  15. jackass skriver:

    varför kallar alla honom bam han heter Brandon!!!!!!!!!

  16. Stiffler skriver:

    Jag tycker han äger fett… jävla fucking noob sida stäng ner den

  17. jimmy skriver:

    alla som tycker att bam är dålig äcklig eller nått annat negativt kan dra åt helvete! han är ju fan kung ju! och som sagt så är jag säker på att hans familj inte lider ett dugg!! huset , bilarna och allt dom har är på grund av bam! och när han gör sina tv-avsnitt så måste det ju hända nått roligt så folk tittar! så håll käften alla snällisar och töntar som tycker illa om bam ,för han är kung!

  18. Louise skriver:

    ursäkta men du vet inget om honom!
    han har gjort ett roligt och underbart program med sina vänner, och det är miljontals människor som älskar honom och hans program.
    skaffa dig lite fakta innan du slänger ut dig såna här saker!

  19. Louise skriver:

    och jag glömde säga att han ABSOLUT inte plågar sina kompisar och släkt.
    för det första är nästan allt i det här programmet redan bestämt och dom har gått med på det!
    och för d andra så har all blivit stenrika på det här..
    så säg inte grejer du inte vet något om! Vilken loser!
    Bam ÄGER! / Louise

  20. Louise skriver:

    och förrästan vem fan e du och precis hur jävla mycket vet du om honom igentligen!?
    svara på det om du kan ..
    och det ska låta vettigt.
    annars kan du hålla dina jävla komentarer inne om Bam, för du har inget och säga till om!!!!!!!!!
    allt hans familj har är på grund av Bam!

  21. gustav skriver:

    fan vad ni är roliga allihop. är ni på riktigt?

  22. Lisa skriver:

    hahaha. Roligt att man kan älska en fiktiv människa så mycket som dessa människor verkar göra. Alltså så djävla sjuk som Bam utger sig att vara har jag svårt att tro på. It’s gotta be fake. And if noot. Varför dyrka en människa som tjänar pengar på att förlöjliga sin överviktiga farbror, att driva sin egen mamma till vansinne och att bete sig som en överman mot sina vänner. Hum. Underhållning är det visserligen och jag skrattar också ibland. Men för det mesta tycker jag bara att Bam överskattar sig själv och borde tona ner attityden han har emot de som fött och fostrat honom.

  23. bam fan nr 1 skriver:

    i hälvete med alla er som innte gillar bam han äger fy fan allt på denna jord och dessutom så är det väl FY FAN bra att han gör illa andra och så… nån måste göra det:):) era jäkla SPÅN.. hejdå nu ska ja dra till west-chester…

  24. bam fan nr 1 skriver:

    era jävla helvetes dum-huven om inte ni tyckeer om brandon cole margera så böhöver ni jy för i helvete inte kolla på viva la bam lr nåt som har mä han å gö hejdå era jävla n00bs FY FAN….:(

  25. Hanna skriver:

    Om jag är lite nere så läser jag alla kommentarer och blir glad igen.

  26. bam fan nr 1 skriver:

    jag säger bara en sak men faan bryr sej om när du enere lr nåt sånt bam margera är fy fan min förebild

  27. Reblo skriver:

    Hanna: jag är med dig…

  28. bam fan nr 1 skriver:

    meen emelie vad har du för msn då????????

  29. sanna skriver:

    Haha, Hanna, jag håller med dig. Behöver man uppmuntring så läser man det här! :D

  30. jackass skriver:

    1234567890

  31. Sandra//HIM skriver:

    Bam Margera is a damn cool guy, and they who dislike that cute man, just shut the hell up!

    /chao

  32. emanuel skriver:

    tja
    ta er i röven alla som inte gillar bam magera han är en kol snubbe. alla bög fjortisar kolla websidan
    bam magera are the best person in the wold
    he is cool… eller hur alla icke fjortisar

  33. emanuel skriver:

    http://www.fjortis.se eller nu era b.ögar som inte gillar jacas eller bam

  34. Gabriella skriver:

    Ha, gud vad alla ska bli upprörda vi har olika åsikter. jag gillar Bam för skatingen och sjklart för att han är så snygg! Kollat på Jackass och Viva La Bam knäpp humor vilket gör det roligt, men har inte kollat på viva la bam på några månader och klarar mig utan det, Bam gör det bara för pengarna detta programmet! Hade såbra !

  35. jemina skriver:

    all i say is:
    BAM

  36. bam skriver:

    viva la bam äger har sett alla avsnitt

  37. Anna skriver:

    Bam är för det första ganska så kärleksfull mot sina föräldrar och vänner. Ta t.ex undre säsong 1 när han kastar sig på sin mamma April och kramar henne så båda hamnar på golvet, eller när han helt plötsligt ger sin vän Dunn en kram.
    Bam betalar huset, det är hans hus. Hans föräldrar behöver inte bo där om dom inte vill, han är vuxen och behöver inte dom där, men dom stannar. Hans vänner behöver inte bo där, men dom gör det. Och hans farbror Vito behöver inte alltid vara där om han inte vill. Det är deras egna val, dom vet hur Bam är men dom stannar.

    Och om jag får säga vad jag tror, så är det mycket lugnare när inte kamerorna är på. Även om det aldrig skulle erkännas.

  38. sabrina skriver:

    låt Bam Margera få göra vad han vill. Han e ju bra på det han gör, för annars så skulle ju inte folk kolla på Viva La bam elr Jackass eller hur? sen e det ju bara en Bonus att Ville Valo e med… hehe:D

  39. Abba fiskbullar skriver:

    Möhö skitkul va? Viva La Bam e ju det bästa som regerat på denna planeten! Inget går upp mot hans idiotiska idéer som man kan få skrattutbrott på. Endel saker han gör kan ju vara lite överdrivna. men alla med dålig humor får sej ett gott skratt. Han e ju minst sakt den skönaste människan på jorden.

  40. Bam lover / Lollo skriver:

    ja tycker bam är bäst å alla hans program :)
    åå ni som inte gör de va fan bryr ni er för sluta kollapå hans program då!!
    för hans kompisar M,m..får la skulla sig selva om dom blir slagna å son shitt de e ju kul för fan mina kompisar å jag håller på lika dant, å dom som inte vill va me kan ju gör anågot annat..
    så sluta bry er å skaffa ett liv i ställer för
    Viva La Bam, Jackass , wilde boys M,m..är dom bästa programen på denna jord!!! + att bam är as HET!!! :P

  41. Bam lover / Lollo skriver:

    Viva La bBam ska lägas ner å de gör mig As lädsen för va fan ska man nu kolla på för att få sig ett gott skratt?

  42. pepesi_Lollo skriver:

    Bam Margera do wataver the fack hi wonts

  43. Fredrik skriver:

    Asså lönt att snacka en massa skit om Bam margera… varför tittar du på det om du inte tycker om det ??? det finns så många andra människor som tycker att det är skitkul . o hade inte bams pappa ir don vito tyckt om det han gör så hade de väl sagt till . Han har ju pengar så att han kan fixa allt som förstörs. klart att du ska tycka o tänka som du vill men det kan du hålla för dig själv isåfall . det behöver du inte gå med på internet . har du inget viktigare för dig så tycker jag att du ska köpa ett nytt liv för e det såhär för dig så tycker jag verkligen synd om dig . tyck o tänk som du vill men sprid inte runt det . lät andra säga vad dom tycker.

  44. love Bam from Ellinor skriver:

    love you Bam Margera

  45. love Bam from Ellinor skriver:

    Jag kan innte fatta att dom ska lägga ner viva la bam det är helt sjukt nu får man titta på Jackass för att få sig ett gåt skratt men det är ju inte lika roligt som viva la bam! bam jag älskar dig och dom som inte gör det kan dra åt helvete för Bam Margera rules hans sjuka humor är bara så bra han har samma som jag. FAAAAAAAAAAN VAD DU ROCKAR BAM MARGERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  46. Buster skriver:

    Alltså, det är ju nästan som Lunarstorm här, fixa en liten chat bara. Lite blinkande saker.

  47. love Bam from Ellinor skriver:

    Alltså är det någon som vet vem Johnny Knoxville är det var hans fel att bam hade sex med jesica Simson han är totalt störd och borde utrotas ifrån jordens yta

  48. love Bam from Ellinor skriver:

    Nä fan nu drar jag till westchester…

  49. love Bam from Ellinor skriver:

    Alla som hattar Bam Margera behöver inte skriva det på hans underbara hemsida!!!!!!!! Han är ju bara så SEXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  50. Joakim Lindberg skriver:

    Bam äger oss alla. Han e bäst