Popjunkien

”Bono juckar försiktigt mot en dvärg”

Själv har jag alltid tyckt att starka känslor för är mycket sexigare än starka känslor mot, åtminstone när det gäller popkultur.

… säger Billy R i en bloggpost som bland annat handlar om den kommande musikrecensionssajten Shaktar som lovar att vara ett superalternativt alternativ till ”de stora drakarna” när det gäller bevakning av musik. De är lite arga och tycker att popjournalistiken av idag fördummar den som verkligen älskar musik.

Jag håller med Billy helt och fullt – det är så himla osexigt att vara rabiat anti. Mycket roligare att skriva upp det man verkligen gillar i stället. Sen gillar jag att vara så opretentiös och så kommersiell det går. Visst, jag gillar också det smala och obskyra men fördrar det i en skön Dr Alban-aktig mix. (och här slutar väl eventuella likheter med Billy R och Shaktar misstänker jag).

Men jag tycker också att det är sjukt att som kvällspressen ägna helsida efter helsida åt U2, Allsång på Skansen, Gyllene Tider eller whatever. Så klart skrattar jag så jag frustar åt Shaktars låt-för-låt-genomgång av U2-konserten på Ullevi. Smakprov:

Party girl
The Edge fördömer malaria och kastar ut fadderbarn till publiken. Starkt!

Sunday bloody sunday
En personlig favorit. Någon kastar upp Nelson Mandela på scen. Bono biter huvudet av Mandela i tron att han är gjord av plast.

With or without you
I låtens crescendo juckar Bono försiktigt mot en dvärg. Grym scennärvaro!

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till ”Bono juckar försiktigt mot en dvärg”

  1. viktor skriver:

    ja! ner med CRB-falangen!

Kommentera