Popjunkien

Maratonbloggar

I söndags hade TV4 Plus ett Batman-maraton. Tio timmar med 60-talsserien med Batman och Robin. Minns ni att serien visades på SVT på söndagsmorgnarna i slutet av 80-talet? Lasse Åberg var programledare i något mysprogram på morgonen, temat var Musse Pigg om jag inte missminner mig.

Nåväl, under söndagen snubblade jag in på Batman Maraton 2005 där två killar kommenterade avsnitten som visades på teve under hela dagen. Lite kul tycker jag, skulle själv kunna tänka mig en tidsbegränsad temablogg i samband med ett Sex and the city-race. Live 8 hade ju varit ett annat passande tillfälle.

Samma killar gjorde även Oscarsgalan 2005 under en natt i februari.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Maratonbloggar

  1. anna skriver:

    jaa. justdetja. det där lasseåbergprogrammet. jag har för mej att han jämt hade gråmelerad musse-tshirt och röda mjukisbyxor…
    pappa spelade in massa långbenavsnitt där lasseåberg dubbade voiceovern. rätt roligt ändå. kan ha med nostalgi att göra.
    men jag minns inte att det var DÄR de visade batman. fast jag var inte så värst till åldern kommen på den tiden, så ja…

Kommentera