Popjunkien

The Osbournes

Vissa program ser man alltid samma reprisavsnitt på. Simpsons är ett exempel, The Osbournes ett annat. Alltid lyckas man knäppa på teven när Sharon Osbourne är bortrest och Ozzy fyller kökslådan med chokladkakor från England eller när Kellys kompis försöker spela trummor i Kellys band.

Men: jag såg just ett avsnitt jag inte sett tidigare. Nämligen det där Kelly avslöjas som drogberoende och läggs in på rehab. Och hela avsnittet var rätt starkt tycker jag, riktigt intressant för att vara Osbournes. Pappa Ozzy försökte påpeka att dottern uppvisade tecken på smusslande med droger, mamma Sharon försökte skydda dottern genom att blunda, dotter Kelly piercade läppen i ett utbrott av tonårsangstande pillertrillande och brorsan Jack var lite besserwissrig och skvallrig och solade sig för en gångs skull i föräldrarnas kärleksstrålar. Annars brukar han ju alltid stå i Kellys skugga.

Mest spännande i hela Osbournes-gänget tycker jag nog ändå att deras nanny, Melinda Varga, är. För det första att hon är nanny till vuxna barn. För det andra att hennes arbetsplats är hemma hos the Prince of darkness. Och hennes australiska dialekt intresserar mig också – undrar om hon kom från down under, svarade på en annons om nannyjobb och och snart befann sig på intervju hos… Ozzy?

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till The Osbournes

 1. Busta skriver:

  Jag såg det där avsnittet igår, och kände detsamma. Det var verkligen ett annorlunda avsnitt. Nästan så att jag ville att MTV skulle dra därifrån.

  En annan sak, detta med att kunna spinka på sina besökare. Detta hittade jag nyss:

  Search Engine search.msn.se
  Search Words vuxna som bajsar på sig

  Sen gick hon in på texten som handlar om när jag bajsade på mig 1985. Eh.

 2. Lisa skriver:

  jag brukar alltid se det där avsnittet när ozzy ska överraska frugan med en eld på stranden. det gör inget dock eftersom jag gapskrattar varje gång han skriker ”fucking ocean, go away!” synd jag missade det igår. det hade varit annorlunda att ta ozzy på allvar för en gångs skull.

 3. anna skriver:

  jag tänker bara att är det så att alkoholism går i arv eller är det mycket pga att det är tvteam hos dem hela tiden och deras liv är skruvade. eller kanske en kombination.
  men jag gillar hela familjen.

 4. Paulina Hauser skriver:

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ! kan ni lägga in mer fakta om familjen ! ()L puss hej älsakr er ! ;)

Kommentera