Popjunkien

För gammal för media?

Nu har jag inte hela storyn men jag tycker det är konstigt att sparkade programledare tar till åldersargumentet. Agneta Sjödin, Peter Siepen, Elisabeth Höglund – exempel på tevepeople som gråter ut i intervjuer och säger att de sparkats från sina programledarjobb för att de blivit för gamla.

Visst, programcheferna kanske uttryckligen har sagt du är för gammal, du får inte förnyat kontrakt hos oss men jag misstänker ändå att det lika gärna kan handla om att även de mest folkkära (eh…) profilerna måste bytas ut ibland. Ovan nämnda personer har ju redan haft åratal av framgång i rutan, det kan väl räcka? Jag kommer inte sakna Siepen en sekund.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till För gammal för media?

  1. Johnny skriver:

    Och inte präktiga Sjödin heller.

  2. Nyx skriver:

    inte jag heller… hur f-n kan han koras sveriges bäst klädda man????

Kommentera