Popjunkien

Semesterläsning

Semestern spenderades mest i diverse solstolar på olika stränder och vid hotellpoolen. Jag läste ungefär en bok per dag och därför tog min medhavda bokkvot snart slut. Och de importerade engelska pocketböckerna kostade 15 euro styck så jag blev lite snål (även om jag är sjukt sugen på att läsa t ex Bergdorf Blondes).

Så ni kan förstå min lycka när jag hittade en 900 sidor tjock chick lit-bok i hotellreceptionen. 900 sidor! Jag har precis läst ut den och även om den inte var bra så var den perfekt tidsfördriv eftersom det tog mig halva veckan att läsa igenom den. The Dilemma var ca 500 sidor för lång och följde pinsamt många standardkaraktärer i den ”romantiska” kategorin: snygg, muskulös och fåordig huvudperson, liten delikat och smart hustru, elaka styvbarn, sjukdom, alkoholism, pengar, svek, nunnor , förvecklingar osv.

Att tidningen Good Housekeeping rekommender den varmt till sina läsare säger väl allt. Good Housekeeping!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Semesterläsning

 1. sabina skriver:

  jo tack.
  Penny Vincenzi har jag lyckats fastna i, men just denna har jag inte läst.
  Däremot en serie på tre tjockisböcker om en förläggarfamilj. Perfekt om man bara vill läsa utan att grubbla eller fundera, och det bästa är nog att den håller så bra genom alla böckerna, att det är många generationen och människor inblandade och ändå känns det inte virrigt.
  Nästan pinsamt att erkänna att man har läst dem, men det finns recenserat hos Labyrint.

 2. Reblo skriver:

  du kan få låna min :)

  och som du säger funkar de ganska episka beskrivningarna av familjerna bra berättelsen igenom, även om vissa partier känns som krystade övergångar. Jag tyckte dessutom det var intressant (och rätt ovanligt?) att alla bokens karaktärer presenterades på en sida i början, som en rollista.

Kommentera