Popjunkien

Patrik Kristiansson

Ett uttalande förekommer ALLTID inför mästerskap i friidrott: Patrik Kristiansson säger ”jag kan klara sex meter”. Och ändå river han ur sig varje gång.

Okej, det finns väl inte en enda svensk atlet som skulle säga ”nej, jag kommer nog att förlora idag” i en införintervju i förutsägbar sportmedia, men det har ändå gått så långt att man tänker yeah right så snart just Kristiansson uttalar sig.

Och så har han ju svenskteamets fulaste frisyr också. Ett typiskt exempel på när någon riktigt strejt försöker spexa till det genom en rödfärgad kalufs.

Men en sak som jag gillar i årets VM är de grå Puma-jackorna. Mycket snyggt att för en gångs skull köra en annan färg än en blågul helstass.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Patrik Kristiansson

 1. Ida skriver:

  Haha, jag har tänkt på samma sak! Fast faktiskt i ännu högre utrsträckning när det gäller den där häcklöparen, Robert Kronholm tror jag han heter…

 2. hanna skriver:

  Jag kan bara halla med Mats Olssons kommentar om att Klyftans storsta skada ar mr Kristiansson. Neerd pa hog niva.

 3. Rebecca slotte skriver:

  Du är bäst i världen
  å sötast oxå

 4. Sluta! skriver:

  Alltså vad är detta för massa skitsnack? Jag känner Patrik Kristiansson (jag lovar, tro inte att jag ljuger) för min pappa tränar honom. Svensklagets fulaste frisyr? Skärp er. Han är en sjukt go kille, som en brorsa för mig. Carro är också grymt trevlig, och Patrik och hon hgar det jättebra tillsammans. Så allvarligt, skärp till er!
  Robban (Kronberg) var det också snack om här. Vad är det med er? Han är också en go kille bara.
  Ingen tar Patrik på allvar, men ni verkar inte veta ett skit om honom så skärp er!

Kommentera