Popjunkien

Lite SNL-junk

Jag har aldrig fattat varför ZTV sänder Saturday night live i så konstig ordning. Ena veckan är det ett avsnitt från 70-talet med t ex Steve Martin och Chevy Chase och andra veckan kan det vara något nästan nytt program med t ex Jimmy Fallon och Maya Rudolph.

Även om programmen håller ojämn kvalitet och att det hänger mycket på vem gästen är så gillar jag SNL. Faktiskt mest de lite nyare programmen eftersom jag är lite kär i Will Ferrell och Jimmy Fallon.

Saturday Night Live transcripts kan man läsa utskrifter av avsnitt genom åren. Sök t ex på den fantastiska ”Mom jeans”-sekvensen, eller när DeMarco-bröderna går på audition hos Bon Jovi. Eller när Roxbury-killarna går ut och dansar med Jim Carrey till tonerna av Haddaways ”What is love”.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Lite SNL-junk

  1. Edenström skriver:

    SNL är pinsamt amerikanskt välstöpt. Vill man se de bästa sketcherna får man dem förr eller senare ändå översända som viral e-mails eller så dyker de upp på MTV Movie Awards. En hel timmes SNL per vecka är för okräsna, komiktörstande amerikaner som druckit rätt mängd ackompanjerande Bud.

  2. jenny skriver:

    du har ju redan en egen jimmy. fallon är min!!! men håller med… fattar inte vem på ztv som bestämt ordningen.

Kommentera