Popjunkien

Kända födelsedagar

Idag fyller en god vän år, grattis baby. Vilket fick mig att tänka på kändisfödelsedagar. Det är ju lite roligare än vanliga svennefödelsedagar när någon känd person råkar dela ens bemärkelsedag. Bara en sådan sak som att Snoop Dogg fyller år samma dag som jag.

Men just dagens internationella kändisar var inte så roliga. Visserligen fyller Tobey Maguire 30 år, men annars var det ingen… men vänta… vad är nu detta? Enligt den här amerikanska sajten blir den internationella superstjärnan Kim Sulocki 33 år idag. Grattis Kim!

En svensk lista finns t ex här.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Kända födelsedagar

 1. [...] bast. Grattis båda. Foto Martin Bogren. (Andra popjunkiefödelsedagar hittar du t ex här, här och här.)

  Kommentarer » [...]

 2. [...] iverad under: Blandat media Saker att älska — Reblo @ 6:07 am

  Apropå kändisfödelsedagar så fyllde John Cusack 39 år igår. Han är en sann popjunkiefavorit [...]

 3. Hanna skriver:

  Jag hade nästan glömt bort Kim, men så var jag på Mamma Mia för nån månad sen. Bakom oss satt nån fåntratt som höll på och busvisslade, brölade och hejade hela tiden. I pausen när lamporna tänds vänder jag mig om för att kolla vem pundisen var – och jadå – det var mr Sulocki. Väldigt skäggig, men lik sig.

 4. Putte skriver:

  Rasist? ”Svenne, nedsättande beteckning på etniskt svensk person.”

  Rasism stoppas inte genom att göra ned svenskar.

 5. Reblo skriver:

  Oj, nu drar du lite väl höga växlar på detta. Med svennefödelsedag menade jag inget annat än en oglamourös Svensson-födelsedag, i kontrast till kändisars glamouröööösa födelsedagar (vilket så klart var ironi).

 6. Buster skriver:

  Kim Sulocki…men guuu

Kommentera