Popjunkien

Shirley Clamp och kläderna

Vad är det med Shirley Clamp och hennes kassa garderob? Såg en skymt av henne på Sommarkrysset ikväll och som vanligt bar hon en beigebrun camouflagemönstrad viskosblus med långa flygiga ärmar. Har hon bara en typ av toppar? Indianlook från Ullared liksom.

Shirley sjunger verkligen skitfint och är dessutom riktigt snygg men hon klär sig som Carola. (Vilket inte är en komplimang).

Bildbevis på ytterligare en topp från SVT:s hemsida (i programmet bar hon en annan topp):

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Shirley Clamp och kläderna

 1. Johnny skriver:

  Såg också. Hon ser helt spacead ut – som en sjuttiotals Lill Babs korsad med Di Leva. Typ.

 2. Joa skriver:

  Åhh, Reblo – hon bytte ”klänning” i programmet. Hon hade två hemska sk klänningar, både den beige och dn hemska röda.

 3. Hanna skriver:

  Såg henne för nåt år sen på nån konsert på Blue Moon Bar. Då var outfiten komplett med fransar på undersidan av blusens armar. Inte helt snyggt.

 4. E skriver:

  Jag tror att hon inspirerats av en varan. Kanske från Komodo.

 5. Paulina skriver:

  Shirley får ha på sig dom kläder hon tycker e fina sen om ni inte tycker om dom så e det en annan sak! det är ett fritt land och hon får ha på sig vad hon vill

 6. linda skriver:

  du sjunger bäst tycker jag
  är du med barn

 7. Josephine skriver:

  Hej! det värkar vara ett är sen det här skrevs men det här är så himla häftgt asså för jag var precis på sommaxet och jag träffade Shirley där. jag träffade även hennes typ största fan men grejen är att jag hörde när dom pratade om vad hon skulle ha på sig och hon lät värkligen jätteorloig för vad andra skulle tycka och hon försökte verkligen! så även om den där klänningen facktiskt var ful så var inte så hårda mot henne. Tack för mig!

Kommentera