Popjunkien

Bob Saget

Jag har fortfarande inte sett någon kändis sedan Rikard Palm i tisdags. Men ni som läser har kommit med fantastistka sightings, popjunkiefavoriter som Nina Persson och Sahara Hotnights-Maria t ex. Och både Johannes Brost och Ulf Lundell verkar vara ute i svängen eftersom flera sett dem på olika platser. Fortsätt berätta om vilka ni ser vetja!

Huset Fullt-pappan Bob Saget är med i teve just nu och han var roligt nog den första kändisspaning min man gjorde när han jobbade på kändistätt ställe i London. Stället vimlade av coola personer men den min man upphetsat berättade om var… Bob ha ha. Förutom Huset Fullt har Bob Saget bland annat programlett mitt all time hatoprogram – America’s funniest home videos. Jag haaatar bloopers!

Googlade efter en bild på Bob och hittade den här sidan dedikerad till honom, fantastiskt! Bob Saget is God

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera