Popjunkien

Mettansommar?

Varje sommar säger jag och väninnan T att vi nog är för gamla för att hänga på Metropolis. Men ändå smyger vi dit redan innan industrisemestern och ägnar sedan ljumma sommarnätter åt att pimpla öl i plastglas och dansa svettig indiedans.

I år ÄR jag nog för gammal för stället (där stockholmskids ofta gör sin gå-ut-debut vid ca 17 års ålder) men när jag läser om deras midsommarfest önskar jag att jag vore ung och stark fortfarande.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Mettansommar?

 1. [...] äga “Jag vill gå på Mettan i morrn!” och så går vi dit fast vi egentligen tycker att vi är för gamla . (sorry att jag drar upp det där gamla argumentet igen). [...]

 2. marcus skriver:

  inte då. jag var på mettan (för första gången, hm) för några veckor sedan och det var överkomligt trevligt. bara man håller sig i ”tältet” fick jag höra. det är väl för att det är nära ut.
  anyway, jag är jättesnart 30, så det funkar nog ett tag till för dig. imorgon leker man dock vuxen på annat håll. (säkert roligare på metropolis iofs).

 3. anna skriver:

  ja alltså… det är ju 20årsgräns o ändå känns det som att det bara är typ.. artonåringar, högst där.
  jag har iofs bara vart där en gång. för nästan två år sen. ehe.
  jag måste absolut dit igen. i sommar! jaa.

 4. Linda skriver:

  Jag var faktiskt på Mettan förra midsommar. Jag kände mig lite gammal, men det gör jag jämnt. Spelar ingen roll i vilket sällskap. Min mentala ålder verkar vara typ sjuttio.

 5. Reblo skriver:

  hur som helst drogs nog Mettan-medelåldern upp rejält igår ha ha.

 6. Johan skriver:

  Varför denna åldersfixering??!! är man intresserad av musiken borde man väl kunna gå dit även om man är över 25?!

 7. Reblo skriver:

  och det är ju precis det vi gör.

 8. Johan skriver:

  jupp jo jag förstår, men det snackas fortfarande om ämnet. varför inte bara gå dit. punkt. blir lite tjatigt vare sig man är 17, 25 eller 50 att ständigt älta om ålder… Kul att ni hade skoj iaf!!

Kommentera