Popjunkien

Telefonen

Jag gör en Linda och slänger ut en fråga i bloggen med förhoppningen att få lite råd och tips.

Vi fick vår Teliaräkning igår och den var på 802 kr. Och då hade vi ringt för typ 140 kr. Med Sverkerröst: ska det vara så?

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till Telefonen

 1. Sabina skriver:

  oh så skönt det är att jag vågar vägra både telia och tele2. Hejja ip-telefoni.

 2. Sandra skriver:

  Men BYT!!!
  Det finns ngt skitbilligt på Telia nu. Eller var det Tele2. Eller RIX. Eller UVTC…

 3. Jessica skriver:

  Jag råkade ut för precis samma sak igår, men med Comviq. Fick en räkning på 560:- trots att samtalsspecifikationen visade dryga hundralappen. Nä, det ska inte vara så. Vi leker Sverker och slänger både Telia och Comviq i soptunnan, nu! :)

 4. Jessica skriver:

  Hm, du pratar fest telefon inser jag nu. Var det fel på er räkning (som på min), eller vad kom alla kostnader ifrån?

 5. sara skriver:

  visst blir man skitarg? Jag ringer för kanske en femtilapp och då mest till ringomaten o sånt – ändå blir räkningen på femhundra. Helt värdo.

 6. m skriver:

  Telia är ondskans axelmakt och du gör klokt i att hålla dig på avstånd.
  Jag bytte bort dem och har inte fått ett Teliakuvert i min brevlåda på två år. Det har gjort mig lyckligare och rikare samt givit mig vitare tänder och fluffigare hår.

 7. Kal Ström skriver:

  Visst, IP är väl vägen framåt. Men det känns som man behöver ett fast abonnemang fortfarande. Vi har Universal Telecom. Jag tror det är bra för när telefonförsäljarna ringde förut (innan vi skrev upp oss i NIX) så sa de alltid att de fick tacka för sig när vi svarade på frågan om vilket telefonbolag vi hade.

 8. Sara skriver:

  Som svar på inlägg nummer 7, uvtc är bra, jag jobbade för dem förut. Sitter tyvärr fast hos otäcka Telia och deras jätteräkningar ett tag till. Och jag tycker inte ens om att prata i telefon :/

 9. erik wåhlström skriver:

  Japp, jag kör IP-telefoni (Tele2 via BBB) sen några månader tillbaka. Valde Tele2 eftersom de enbart tar betalt för samtalen (BBB tar 99:- + samtal). Rekommenderas.

 10. Reblo skriver:

  Tack alla, jag har både IP och Universal Telecom i tankarna tills vidare. Men liksom Sara är jag fast i Teliaklorna ett tag till. Ser dock fram emot att byta, dags för vitare tänder och fluffigare hår nu.

Kommentera