Popjunkien

I only want to see you etc

Jag är ju en nostalgiker av stora mått, och välkomnar därför SVT:s 80-talskväll i sommar.

I only want 2 C U in the purple rain. Ha ha ha, han pratar i bokstäver och siffror.

SVT minns 80-talet i sommar
Lördag den 16 juli tänker SVT påminna alla om det glada 80-talet. Det blir tolv timmar fyllt av tillbakablickar med axelvaddar, ballongdans, Madonna och Live Aid. Dessutom visas Princes film ”Purple rain”.

(16:27) Lördag den 16 juli tänker SVT påminna alla om det glada 80-talet. Det blir tolv timmar fyllt av tillbakablickar med axelvaddar, ballongdans, Madonna och Live Aid. Dessutom visas Princes film ”Purple rain” i sin helhet. Jovan Radomir kommer att leda tittarna genom det neonfärgade decenniet mellan klockan nio på kvällen och nio morgonen efter. Att 80-talsfrossan drabbar SVT just när det gör beror troligen på att Live Aid-galan, som för många blivit själva essensen av 1980-talet, ägde rum den samma helg för precis 20 år sedan, den 13 juli 1985.
/TT

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till I only want to see you etc

  1. David skriver:

    Jag ser fram emot detta och hoppas på en riktigt bra maratonnatt!

  2. Sara skriver:

    Jag vill helst slippa bli påmind.

  3. Aino skriver:

    Hoppas du/ni inte skippar släktträffen för detta program!!!!!!!!!

Kommentera