Popjunkien

Jag tror bara det är skvaller

Jag vet inte, är det inte bara önsketänk att Kristian och Carina verkligen ÄR ihop? Det skulle ju kunna vara ett smart knep/tillfällighet för att öka tittarsiffrorna för ett program som är lite illa ute.

men ser de inte ut som syskon?

Kärlek på jobbet är annars nåt som fascinerar mig, själv har jag aldrig fallit för sådan frestelse (ärligt talat aldrig varit ens nära ett potentiellt love interest på jobbet heller) men jag tycker det är något charmigt över en relation som växer.

Och eftersom jag tidigare bloggat om Kristian, Carina (och Linda Skugge) så har jag otroligt mycket trafik i dagarna. Folk googlar saker som ”Kristian Carina kära”, ”Linda Skugge skilsmässa” och ”vem är Carina Berg” och hamnar hos mig. Välkomna!

Update: ha ha, folk är galna. Någon har googlat ”Carina Berg naken” och hamnat här. Lite oroväckande i och för sig – vad har jag för innehåll här egentligen?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Jag tror bara det är skvaller

 1. RubyT skriver:

  Hade en diskussion med min flickvän om det här med kändisskvaller, och att man aldrig tror det första gången man hör det, listan kan göras lång: Pitt/Aniston-skilsmässan, JLo-Affleck-uppbrottet, Beckhams otrohet, LenaPH/Martin”Birakille”Björk, att Britney verkligen ÄR gravid…osv. Slutsatsen var att man aldrig tror på kändisskvaller först, men ofta visar det sig vara sant till slut, och då känner man sig lite dum som inte trott på det från början. Så jag ska börja tro på skvallret. Förhoppningsvis har redaktionerna (åtminstone i Sverige) stött och blött skvallret och fått det så pass bekräftat att det ÄR sant. Även om kvällstidningarna allt mer liknar skvallerblaskor, så är det skvaller som presenteras där ändå ofta bättre underbyggt än Se&Hörs ”en vän till paret”, eller twistningar av uttalanden. Men egentligen bryr jag mig inte nämnvärt om skvaller om kändisar. Låtsas jag. (Ett aktuellt exempel är väl till exempel Jessica Simpson och hennes dude till man, har de breakat eller inte, har hon legat med Bam?) Jo fan, jag är en skvallertacka.

 2. Busta skriver:

  Jag tycker det är extra tråkigt om det är sant. Han har ju babblat så kärleksfullt om henne i en massa år i sin show.

  Asså nu får kidsen ge sig, det är nån jävla festival i vårat kvarter men det känns som att det är här inne. Vet hut.

 3. N|. skriver:

  Men Reblo: klart du inte hittat någon – PR-killar är ju rätt trista ;)

Kommentera