Popjunkien

Nu är den här!

Nu är listan över Sveriges 69 osexigaste offentliggjord.

fast att kommunicera siffran 69 är ju ganska töntigt, men jag misstänker att de parafraserar Cafés lista

Jag har inte hunnit läsa igenom hela listan men har redan skrattat åt Filip Hammars ”TV4-fjun på hakan” och att Boyahed som bäst ”håller på att skapa världens största pappersnäsduk i förhoppningen att nöjessverige ska snyta ut denne Shan Banan och spola ner honom i närmsta toalett” (om den i sanning helt humorbefriade Shan Atci).

Jag ska inte avslöja vem som vinner, men jag kan inte annat än hålla med.

Hans osexighet når nivåer vi tidigare inte trodde fanns. Det finns ingen som är som honom, och vi ska alla vara tacksamma. Trots den enorma konkurrens av osexighet som råder inom våra landsgränser lyckas NN utmärka sig bland sportkommentatorer, avdankade artister, dokusåpaspån och kvällstidningspack. Han är Sveriges osexigaste person 2005, och här följer bevisningen.

Direktlänk till vinnaren om du inte vill läsa hela listan först.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Nu är den här!

 1. Zibbo skriver:

  Dick är ett unikum av fulhet, gubbful och face-ful! Sätt dit den jävlen är ett stående uttryck bland mina vänner.

  Zibbo

 2. Felipe skriver:

  Att Ebba von Sydow kom på tionde plats är ju helt klockrent. Det finns inget så osexigt som folk som ständigt klankar ner på andras klädstil, eller som hon skrev i sin ”blogg” – kubb känns ju inte direkt 2005.

 3. Daniel skriver:

  Haha..”Kubb känns ju inte direkt 2005″. Men seriöst? Kubb är ju HELT överskattat och så förfärligt tråkigt! Värdig förstaplats för Harrison måste jag säga! :)

Kommentera