Popjunkien

Ikoner en masse

I kväll måste alla titta på Studio Pop för:

- Stilikonen och Sveriges coolaste brud Nina Persson är med.
- Madonna-look-aliken Jennie Löfgren är också med
- Och Marit Bergman är ersättningsmedlem i panelen.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Ikoner en masse

 1. kicks skriver:

  amen det är ju mitt i l-word! hur ska jag göra då? nina & marit vs. lesbiskt sex, jag kan inte välja.

 2. Reblo skriver:

  ha ha, rolig kicks.

 3. N|. skriver:

  Popprinsessan möter alternative-Askungen och mitt i allt står svensk pops drottningwannabe.

  Fast Robyn saknas…

 4. tori skriver:

  jag är lite väck och kan för mitt liv inte komma på om jag borde veta vem jennie löfgren är? så vem är hon?

 5. Reblo skriver:

  Hon är bara lite lite känd, hade en semihit för några år sedan då hon red på en häst i videon. Hon kommer från Östersund. Senaste låten heter ”I walk alone” och då går hon över Brooklyn-bron i New York. Hon har glipa mellan tänderna och ser exakt ut som Madonna.

  Nuförtiden är hon dessutom ganska involverad i studiobearbetning av andras låtar, ganska kända artister. Men nu kommer jag inte på några namn.

 6. Jenny skriver:

  Vad var det jag sa om kortärmade kavajer Reb? Nina hade en på sig igår och du har nog också en snart ;D /J

 7. anna skriver:

  ja ojoj, gud så jennie löfgren är lik madonna.
  det är ju jätteroligt.
  o nina person är nog coolast i sverige. även om jag blev imponerad av den lilla marit oxå.
  jonna berg såg ju ut som hmm… jag tänker bara på nån sorts enorm kryssare, båt alltså. på ett ståtligt sätt.

 8. Reblo skriver:

  Jenny: jag vågar lova inför alla församlade att jag aldrig kommer ha en kortärmad kavaj på mig. Trekvartsärm är det kortaste i ärmväg jag kan tänka mig, prooooomise (jag kommer att få äta upp det här…)

  Anna: som en kryssare haha? Jag tycker Jonna är det snyggaste preggot just nu, förutom min lillasyster förstås.

 9. lina skriver:

  Hej!!
  det finns en ny svensk sångerska vid namn KIN! rösten är nästan jobbigt udda – men cool. jag är så trött på alla sångerskor i detta land – svårt att skilja dom från varandra. blev glad när jag en såsig söndagmorgon hörde denna KIN på radion. – helt crazy

 10. fia skriver:

  kin går på speed

 11. Adde skriver:

  Är kin speedad eller??? coolt!! hon har en ny singel ”angel” som gratis mp3 på http://kinplanet.se

Kommentera