Popjunkien

Freddie blev sjuk av sina tatueringar

Fredrik Ljungbergs skräck kanske kan bli en varningsignal för alla tribaltatuerade dokusåpakändisar.

Jag funderar ibland på vad Kitty Jutbring tycker om den 10 cm stora Big Brother-logga på benet som hon gjorde i teveprogrammet med samma namn för två år sedan. Eller vad årets deltagare i längden kommer att tycka om att ha Adam Alsings fejs intatuerat.

Såg dessutom att han som ser ut som en seriefigur i God natt Sverige tatuerade sig igår (apropå att Dregen var gäst i programmet). Förutom att det är lika journalistiskt intressant att prata tatueringar med Dregen som med Melanie C så gissar jag att seriefiguren kommer att ångra sig eftersom han tatuerade in sin brors (!) namn på bröstet.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Freddie blev sjuk av sina tatueringar

  1. [...] Kanske vinner Big Brother-Alex? (Lite mer popjunk på tema dokusåpatatueringar här och här).

    Kommentarer » URIn för Tra [...]

Kommentera