Popjunkien

Hemma igen

Okej, nu är jag hemma och har efter en zombielik måndag hunnit sova så pass mycket att jag tror att jetlagen är över. Maken hävdar att det inte går så snabbt så vi får väl se.

Några populärkulturella intryck så här efter nästan ett helt dygn tillbaka i landet. Det är ganska mysigt att pa ett litet litet flygplan trafikerat av Tyrolean Air (!) läsa svenska kvällstidningar och försöka gissa vad som hänt. Det verkar i alla fall som att:
- Stefan Holm hoppat jättehögt
- fotbollsdomaren Frisk hotats till livet och därför slutat
- puderfejset på TV4-sporten har kallats för puderfejs
- Martin Stenmark helt otippat gick och vann Melodifestivalen med något som ska låta som Elvis
- Kent släpper en skiva med sjukt snyggt omslag idag
- Sverige varit galet kallt de senaste veckorna
- Expressen har startat en spalt dit man ska sms:a in priset pa bananer i den lokala butiken (men jag har inte fattat varför)

I Australien blev vi som sagt väldigt engagerade i BBC-komedin Little Britain. Jag tror att serien ska komma till Sverige snart men tills vidare tipsar jag om hemsidan för att kolla roliga klipp. Mina två favoritkaraktärer är Vicky Pollard och Marjorie Dawes.

Snubblade över BBC Comedys blogg också, den tänker jag återkomma till.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Hemma igen

  1. anna skriver:

    det är ju oskar korsar som gjort förlagan eller vad man ska kalla det, till kents omslag.
    o oskar korsar är min favoritkonstnär i sverige. en affär som räckt ända sen darling-tiden!

  2. Reblo skriver:

    tack för info, jag visste inte det! Jag har köpt skivan nu och omslaget är ju snyggare än musiken är bra (komplimang)

Kommentera