Popjunkien

Pa flygplatsen = snart hemma!

Ar pa Sydneys flygplats och har lyckats smyga ivag till gratisinternetcafeet medan J. shoppar viner. Som vanligt angrar man att man inte kopt med sig vissa grejer fran en vanlig affar (t ex viner, notter och geleormar fran The Natural Confectionary Co) eftersom utbudet i tax free-butikerna ar sa konstigt.

Min shoppingkramp slappte lyckligtvis idag nar jag i en bakfylledimma irrade omkring i Newtown och Brodway och gjorde nagra sistaminuteninkop. Bland annat den vackraste kjol jag nagonsin sett: brun med ett vitt monster och vidd i kjolen tack vare ett lager tyll. En sak som jag inte kopte och som jag redan angrar djupt ar det langa hippiehalsbandet med rosa parlor som jag provat i varje Sportsgirlbutik jag varit inne i under hela resan (och det ar hrm… manga. Sportsgirl ar som H&M, men kanske lite coolare och lite dyrare).

Lordagen spenderade vi en heldag i Manly, badfororten som fick sitt namn da Kapten Cook steg i land och mottes av nagra aboriginska man som han tyckte sag manliga och statliga ut. Tank om det varit kvinnor som mott honom… Womanly? Girly? Det var hur som helst helt fantastiskt bra och roligt, Nancy larde oss bodysurfa och vi sag blue bottles som ar en farlig stickig manet.

Pa kvallen var vi ute pa en pubrunda som slutade med det som tydligen alla australier gor efter en kvall ute: kollar in Rage pa tevekanalen ABC. Ett langt block av musikvideor som valjs av en gastande person. Det borjar kring midnatt och haller pa till minst kl 06.00 pa sondagen. En vanlig tanke ar tydligen ”jag ska bara se nasta video innan jag somnar”. Jag vet inte vem som valt videosarna som vi sag men det var en kul blandning av band med mest kvinnliga medlemmar. Allt fran Chicks on Speed och Donnas till australiska band som jag aldrig hort talas om tidigare.

Nu ska jag leta reda pa min make och se till att borda planet. Vi ar hemma i Sverige om 24 timmar och tva mellanlandningar: Kuala Lumpur och Wien. Vi hors!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Pa flygplatsen = snart hemma!

  1. Aino skriver:

    Välkomna hem!!! Längtar efter att träffa er.

  2. Johanna skriver:

    Ja, välkomna hem! Roligt att ni äntligen kommer och vilken finfin kjol du verkar ha knipit till dig. Fast synd på halsbandet, ibland är man alldeles för korkad. Jag tänkte kanske att jag skulle få konsultera dig i bloggförfarandet inom en snar framtid? Vore lattjo. Min andra plats har liksom spelat ut sin funktion en smula och nu är jag dödligt sugen på en modeblog.

Kommentera