Popjunkien

Shoppingkramp?

Ni vet den dar akomman da man inte KAN shoppa fast man vill? Da man har lagt undan extra pengar, last flera modemagasin for inspiration, spanat in basta affarerna men sedan… inget? Jag ar drabbad just nu och for mig ar det har lika illa som skrivkramp for en forfattare. Shoppingkramp gor att jag efter tio timmar (ja gud, TIO timmar) pa stan fortfarande bara kopt en enda ynklig troja.

Igar var vi pa vintur i Hunter Valley och det var speciellt. Tank er provning av sju viner sedan in i en taxi och sedan 13 viner och sen taxi och sa nagra viner till. Lullig ar bara fornamnet.

Var debut som beach bums var legendarisk, vi hoppade i vagarna sa till den milda grad att vi tappade badkladerna. Jag har aldrig tidigare upplevt sa starka vagor och starka strommar. Efter bad och strandpromenad drack vi vin, at magisk pizza och tittade pa snygga manniskor. Enligt Sarah ar onsdagskvallarna i Bondi stora raggarkvallen och darfor ar alla sa snyggt kladda och uppsnassade. VI avslutade kvallen i bokhandeln med livemusik (den heter Gertrude and… nanting, minns inte hela namnet). Sa mycket livmusik blev det inte for oss eftersom vi inte bestallde mat och darmed var tvungna att sitta utomhus men det gjorde inte sa mycket eftersom vi agnade oss at hogljutt fnitter at gamla minnen och ungdomssynder.

Vet ni en bra sak? I tunnelbanan, som egentligen inte ar en tunnelbana utan mer tag under jorden, visar de sma tevesnuttar. Mest reklam men aven nyheter och borstips, otroligt smart tycker jag.

(Och tack for kommentarer, jag aterkommer nar jag har tid att surfa lite mer)

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Shoppingkramp?

 1. Johanna skriver:

  Gaah. Var ut igår. Fortfarande full. Tycker det är dags att du pallrar dig hem så vi kan singbacka på Lemon Bar igen. F ö kliade det lite väl mycket i ringfingret igår, vågar knappt titta på min mobil, än mindre se folk på jobbet i ögonen…

 2. Johanna skriver:

  Glömde säga – jag vet precis vad du menar med shoppingkrampen. Själv har jag inte drabbats av den på länge. Synd.

 3. anna skriver:

  shoppingkramp är hemskt och det händer ju självklart när man är på ställen som inte är sverige.
  men för mej brukar det lösa sej så fort man köpt nånting, det räcker med nåt litet fint för typ 50 spänn, sen brukar man vara igång(o sen kör man tills man blir yr).

Kommentera