Popjunkien

Världens SÄMSTA film

Först tänkte jag inte avslöja denna hemska hemlighet om mig själv men samtidigt är det min medborgerliga plikt att varna er för filmen South Kensington.

För att förstå läget måste ni först veta detta: jag hade jobbat sent och var ensam hemma men sällskapssjuk. Jag tänkte att den rätta kompisen i ett sådant läge kallas chick flick så jag gick till filmuthyraren. Och så fastnade jag för South Kensington eftersom jag, som den anglofil jag är, kände att en romantisk komedi som utspelar sig i välkända londonmiljöer aldrig kan slå fel.

Men det gjorde det. För fatta att det är en italiensk film som utspelar sig i London! Där alla, inklusive Rupert, pratar italienska. Ingen som helst intressant eller spännande känsla infann sig utan i stället satt jag bara och häpnade över stereotypiska italienska killar som gillar tjejer och fotboll och stereotypiska engelska butlers och taxichaufförer som pratar en låtsascockney.

Filmen var lika intressant som en sådan där amerikansk turistfilm om Europa, ni vet Tvillingarna på äventyr i London eller när Beverly Hills-Brenda och Donna åkte på språkresa till Paris.

Men jag tror det är ett tecken, det är andra gången jag valde mellan Mean Girls och en annan film, sist valde jag Fröken Sverige som bara var marginellt bättre än South Kensington som jag såg igår. Nästa gång BLIR det Mean Girls.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Världens SÄMSTA film

  1. kicks skriver:

    men jag såg mean girls här om dan och den var inte alls bra. jag blev jättebesviken.

  2. Reblo skriver:

    aha, då är det ett tecken på att jag ska undvika dem båda och hålla mig till actionkomedier med jackie chan :)

Kommentera