Popjunkien

Anastelles smarta inredningsstrategi

Idag kollade jag på reprisen av Äntligen Hemma på TV4. Sedan jag blev med lägenhet tycker jag att sådana program är riktigt intressanta och ser med spänning fram emot nästa program då de ska fixa kök på ett light sätt (dvs inte byta ut allt på en gång). Samma sak ska nämligen ske här hemma under våren.

Jag fastnade för ett inslag där fixar-bruden Izabelle (som även var programledare i mitt favvoprogram Sicksack) hjälpte en tjej att organisera sin garderob. Tjejen, Anastelle, var färgstark och cool och hade hur mycket kläder och skor som helst. Hon sa att hon köpte ca 5 plagg i veckan men aldrig slängde några gamla. Det tog säkert 2 dagars heltidsarbete att organisera garderoben men oj vad snyggt det blev sen.

Men det pikanta i hela historien och anledningen till att jag tar upp det var något bekant över Anastelle. Jag minns henne nämligen från ett annat inredningsprogram – för cirka ett år sedan var hon och hennes kille med i Sambo på TV4Plus. Utmaningen då var att de skulle kunna samsas i en minietta, och att hon ville ha rosa detaljer men det ville inte han.

Nu verkade hon dock bo i en ny lägenhet och jag tycker att hon har en smart inredningsstrategi: tag hjälp av teveinredare för snabb, billig och modern styling hemma. Så när dyker hennes lägenhet upp i Room Service?

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Anastelles smarta inredningsstrategi

 1. Martin Persson skriver:

  Jag såg också det programmet igår, jag misstänker att hon är kompis med något på tv4.

  Emma Sjöberg/Wiklund sa att det var så hon fick programledarejobbet för programmet ”Babyboom”, för att hennes man jobbade för produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn :-)

 2. t-boz skriver:

  jag visste väl att jag hade sett denna anastelle på tv förut.
  tack för att du reder upp mina stora tv-problem.

 3. cammo skriver:

  stelly belly e coolaste girlen på stan lixom
  ja vill oxå va smart noga tt få tv att inreda min skit stället för att ta hand om d själv!!
  hon e bra o ja gillar henne delux!!!

 4. Reblo skriver:

  Ja, hon är cool. Det var därför jag skrev inlägget ju.

 5. Anastelle skriver:

  http://medlem.spray.se/anastelle/
  jag tror att det är hon också.

 6. Johan skriver:

  Anastelle är min syster, och jag garanterar er att hon låg me någon för att få dit dem. Typiskt henne. Eller så lät hon producentens hund para sig med hennes kinesiska nakenhund Kharola.

Kommentera