Popjunkien

music taste from hell

Apropå att mina grannar har musiksmaken från helvetet och spelar så högt att möblerna här inne skallrar kom jag på att jag gärna vill kommentera en annan låt som jag inte tål: Jennifer Lopez nya. Att den människan har en karriär som delvis bygger på att privatpersoner betalar för att höra hennes ”musik” övergår mitt förstånd.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till music taste from hell

  1. Louise skriver:

    Precis som jag måste acceptera och kan verkligen inte förstå att folk lyssnar på Lisa Miskovskys genomruttna låtar. Visst skriver hon text+musik samt spelar instrument själv, men vilka dåliga,långa,sega och utdragna låtar. Refrängen upprepar hon så många gånger att jag tröttnar redan vid första lyssningen. Enligt mig är hon Sveriges mest överskattade artister/musiker. Sedan har jag kommit på att hon är en bluff, fastän hon påstår sig själv att vara ärlig & äkta och går sin egen väg. Hon ljuger för sina fans angående detta. Citat:”Jo, när jag är ute och reser från hemmet så har jag inte tillgång till dator och därav min frånvaro här på sidan.”. Lisas egna ord varför hon inte tackar för alla gratulationer hon fick i samband med sin födelsedag den 9 mars 2007. Inlägget skrevs den 19 mars. Grejen är den att under denna tid har hon nästan dagligen varit online på sin myspacesida. Dessutom påstår sig hon göra melankolisk musik fast hon är sangvinist alltså motsats. Den som gör/är melankolisk är hennes samarbetspartner på två skivor Jocke Berg. Lisas ansikte lyser, hon ler med hela ansiktet, ögonen är pigga och hon ser ut som en nyponros. Hela hon är hälsan själv. Sedan var det ett reportage om henne i senaste Vecko Revyn och hon påstår sig vara miljövän vilket jag har svårt att tro på, hon röstar på moderaterna och vän med Motticochen(Myspace). Ett Moderatpunkband. Med tanke på hennes uppväxt i en by utanför Umeå har hon ju levt med naturen som inte jag gjort. Är uppvuxen i innerstan. Just därför har jag mindre förståelse för hennes politiska hemvist. Under grammisgalan snuvades hon på alla priser vissa gick till duktiga artisten Anna Ternheim. Efter galan var det eftersnack och Lisa tyckte inte att det spelade någon roll att hon gick hemifrån tomhet att alla nominerade var värda sitt pris. Men under en intervju som sändes på Tv7 Tribute den 9 mars 2007 Fick hon samma fråga igen och då såg hon SUR ut. Snacka om dålig förlorare. Föredrar artister som inte utger sig för att vara något de inte är och nej Lisa är ingen sådan artist, Anna Ternheim däremot är DET. Tack för ordet.

Kommentera