Popjunkien

Travtajming

Noterar att ATG satsar på en rolig reklamfilm för trav där några olika typer sammanstrålar utanför travbanan Bergsåker för att spela på hästar. Med ett hemligt handslag visar de tittaren att de hör ihop trots att de verkar vara så olika – en sportig, en töntig, en brattig och en tuff.

Med tanke på att Kjell Sundvalls film om trav snart har premiär kanske man vågar gissa på att det är en travrevival på gång? Mycket smart tajming av ATG (eller Sundvall – beroende på vem av dem det nu var som var först med att hotta upp travet).

Men det ska sägas att jag – även om jag inte sett filmen – har svårt för den efter att en häst skenade och dog framför ett pendeltåg under inspelningen.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Travtajming

  1. Ja, det är väldigt intressant att läsa.

Kommentera