Popjunkien

Working girl

Jag har haft ”Let the river run” på hjärnan i en vecka nu och så var den med helt kort i en bok jag läser. Ett sånt sammanträffande! Jag var tvungen att söka upp videon och spela av mig den. Så härlig låt! Så härlig yuppienostalgi i filmen!

Jag skulle vilja se Working Girl igen. Jag såg den ungefär när den kom ut och sen har jag aldrig snubblat över den igen. I den allmänna nostalgiska stämning som jag befinner mig i just nu (vad BEROR det på? Är det flytten, våren, det faktum att mina barn börjar bli så stora, eller vad?) tror jag att den skulle sitta som en smäck.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Working girl

  1. Britta skriver:

    Förändring darling, det brukar skapa nostalgi/tillbakatankar.

  2. Malin skriver:

    Hehe, jag fick samma craving efter Working girl och var inne på en lite större sajt där man kan hitta film och sånt. Det fanns MÅNGA filmer med ”Working girl” i titeln

  3. malte skriver:

    Helt magisk låt. Silver cities rise.

Kommentera