Popjunkien

Vykort från Södermalm

Det är en ynnest att få låna den här mysiga lägenheten, ett stenkast från båda våra jobb, och bara några kvarter från Söders alla restauranger och affärer. Men varenda dag kastar jag längtansfulla blickar över Årstaviken där både vårt gamla och vårt nya hus skymtar bland trädtopparna. Jag vill bara hem till min lugna, lummiga och snälla lilla förort.

Men tills vidare lajvar vi familj i stan och släntrar omkring på olika lekplatser och caféer. Idag var vi på matfestival i Skrapan och någon annan sorts festival på Kocksgatan. På den senare fick man provmåla graffiti. Jag och Bobo sprayade dödskallar i regnbågens alla färger.

Sen gick vi till Nytorget och lekte/klafsade i leran/drack kaffe i pappmugg. Är vi tillfälliga söderbor så är vi!

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera