Popjunkien

Vad jag ägnar helgen åt?

Att försöka NCS-bestämma väggfärgen på min inspirationsbild.

Just nu lutar det åt S0510-G, S0510-B90G eller S0505-B80G.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Vad jag ägnar helgen åt?

 1. Anna skriver:

  Om du verkligen behöver seriös hjälp så kännet jag några i färgbranchen,
  Som jag nog kan vb:a bilden till isf.
  Facebooka mig isåfall! //anna

 2. Anna skriver:

  Anna linins alltså.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  tack snälla, det var omtänksamt av dig. Men jag ska printa bilden och ta med den till en måleributik så småningom och låta dem blanda lite prover. Men tyvärr är ju måleriet det som kommer allra allra sist i denna renovering. Ska göra cirka 25 andra saker först, innan vi ens ska ta börja tänka på att måla… Men som tidsfördriv i helgen var det helt perfekt att googla NCS-koder!

 4. C skriver:

  Vad blev det för färgkod?

 5. Rebecca (admin) skriver:

  jag trooor det blev S0510-B90G till slut, vi har flera stycken olika provburkar kvar i skåpet, men det är antingen den eller någon svag nyans över eller under. Urfint!

Kommentera