Popjunkien

En fredagsenkät

Gör listan som jag sett hos åtminstone en bloggare hittills, kanske två. Hepp!

När vaknade du imorse?
 Jag klev upp 06.30. Men jag hade vaknat 2-3 gånger innan dess. Blandade tider.
Vad var det första du tänkte när du vaknade? Att jag var för trött för detta.
Har du ringt någon i dag, vem och vad sa ni?
 Jag har ringt jättemånga personer, precis som varje dag. Idag har dessutom också blivit uppringd ovanligt många gånger och det var kul.
Har du ont någonstans?
 Träningsvärk i armar och ryggslut efter träningen. Cirka 100 armhävningar och rygglyft yo!
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
 Chokladmousse med vispad grädde och kaffe. Ska jag dessutom äta alldeles strax.
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
 Boken ”Bellman på tjuvjakt” som ska ges bort i present på ett kalas i morgon (ej jag som ska gå).
Vilken var den första hemsidan du gick in på internet?
 Idag var det nog Facebook eller Twitter. Någonsin i världshistorien tror jag det var Hotmail.
Vad ska du göra ikväll?
 Mina planer sträcker sig inte längre än ovan nämnda chokladmousse.
Vilken var den första låten du satte på idag?
 Jag har inte aktivt satt på en låt idag. Däremot har jag lyssnat på Alex & Sigges podd, ett antal goat editions (på minste sonens inrådan). Bonus: på träningen spelade de bl a The XX. Positivt överraskad!
Vad tycker du om din blogg?
 Jag tycker alltid om den. Mest pga att ni som läser är den stora behållningen. I perioder tycker jag dock att jag skriver om för oseriösa ämnen, att jag kanske borde skärpa till mig och visa mitt business-jag också. För det är ju rätt grymt alltså. Men bloggen har ju alltid varit en ventil för allt det andra än just jobb. Så då blir det getter som sjunger, sorry.
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
 Var på en rolig after work på jobbet. Mitt lag vann liksom en musikquiz. Man kan tro att jag vinner sånt hela tiden pga popjunkie men det gör jag absolut inte. Jag blev glad som ett litet barn.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
 Mja, kanske, men lite kort om dag kvar för att det ska hända.
När fotade något senast, och vad?
 Min son uppmanade mig att ta en bild på en ekorre när vi gick till skolan. Den gick inte att fånga med en iPhone kan jag säga. Har nu en 10-bilders serie på olika löv- och barrträd som senast fotat.
Har du gjort av med pengar idag, på vad? Ja. Jag har handlat på ICA, åkt taxi och köpt den där boken.
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
 Ett element.
Vad har du på dig idag?
 Av alla saker jag burit idag (nattlinne, vanliga kläder, träningskläder) är ändå detta det konstigaste. VITA strumpor. Extremt sällan jag har vita strumpor, alltså max vart tionde år, men de här kom med i ett flerpack jag köpte häromdagen så jag var tvungen. Men vem har ens hittat på att strumpor ska vara vita?! Tänk att vi alla gick omkring i ljusa strumpor hela barndomen. Jag minns med skräck alla brungrå trampdynor på alla ungarna i min klass.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera