Popjunkien

The Superkroppz

Jag funderade på om jag skulle länka till AB-artikeln om Tobbe Trollkarls superkropp. För han går ju på samma träning som jag och han pratar i artikeln om det som jag också gillar så mycket med Xtremefit. Man blir snabbt smidig och vältränad men behöver inte göra avkall på något annat i sitt liv. T ex smågodis (i Tobbes fall) eller semlor och ni-vet-vad (i mitt fall).

Men så var det ju det där med begreppet superkropp. Så otroligt fånigt. Som om kroppen i sig inte vore super nog? Vilka signaler sänder sådana artiklar till de icke-deffade kropparna? Så då bestämde jag mig för att inte länka.

Men sen. Skrev bloggosfärens kanske roligaste person den här roliga spaningen om just medierapporteringen kring superkroppar. Och då kände jag att jag MÅSTE länka till alltihop.

Så läs och njut!

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera