Popjunkien

Tack

Jag vill tacka alla er som mejlar mig med demos, pressmeddelanden, erbjudanden och andra saker. Senast idag fick jag ett upprop från en intresseorganisation. Jag är glad och tacksam att ni tänker på den här lilla skruttbloggen i sammanhang som är viktiga för er och era projekt och verksamheter.

Att jag ytterst sällan skriver om några av mejltipsen handlar vanligtvis om två saker: jag har inte tid eller ämnet/låten/nyheten är något som inte passar min personliga smak. Och det är ju mitt perspektiv på popjunk som är fundamentet för den här bloggen.

Men eftersom jag hör till dem som tycker att det är helt okej att företag och privatpersoner tipsar bloggare och att bloggare samarbetar med varumärken så vill jag bara säga tack för förtroendet. Och fortsätt gärna mejla, eller börja mejla om ni inte gjort det tidigare. Jag lär mig massor av det som trillar in. Och endera dagen kanske tipset är rätt och jag skriver något!

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera