Popjunkien

Mitt hem är min borg

Nu ligger vår älskade lägenhet ute till försäljning och som vanligt är jag nostalgisk på gränsen till patetisk över det faktum att vi ska flytta. Jag kommer sakna lägenheten och gatan så INÅT samtidigt som jag vet att var sak har sin tid.

Men just nu, och ett tag framöver, kommer jag gå runt här hemma och sucka över allt fint som vi inte kommer kunna ta med oss.

Den magnifika balkongen, det lyxiga badrummet, vårt blå sovrum där jag ser Söder från sängen, utsikten, grannarna, mina garderober, kakelväggen i köket, gemenskapen ute på gården på sommarhalvåret (det finns inget mysigare än att sitta i solen med en kaffe och sladdra med någon granne samtidigt som barnen leker på gården. Hela vintern ser jag fram emot vårens första lekdagar nästan mer än barnen själva).

Åh vad jag har älskat att bo här. Men nu är det faktiskt någon annans tur.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Mitt hem är min borg

Kommentera