Popjunkien

Lite mer om träning och 2 poddtips

Äsch då, klart jag fortsätter skriva om träning om ni propsar. Tänk att lilla JAG kan inspirera någon till träning?! Uppochnervända världen.

Johanna ställde en fråga:

”Hur är träningsupplägget på Army Fit? Kuta runt och då och då göra stopp med olika styrkeövningar?”

Och svaret är väl exakt just så. 75 minuter med löpträning i början och sedan olika former av statiska övningar eller annat för att öva smidighet och uthållighet. Tanken (tror jag) är att stegra insatsen för varje vecka, så att det blir jobbigare och jobbigare. Och sista veckan var helt sinnesjukt jobbig.

I #33 av Hannah och Amanda-podden, den där Cecilia Blankens är stand-in, pratar de till min stora glädje om Cecilias träning. Jag har ju som sagts inspirerats mycket av henne, och tyckte det var superintressant att höra om hur hon lägger upp sin träning och sitt välmående.

Har ni hört P3:s parodier på Hannah och Amanda förresten? Så likt!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera