Popjunkien

Betongtapet

Concrete Wall

Skogsväggen gav mig ny inredningsenergi. Jag råkade ju utropa att vi inte hade några fler lägenhetsprojekt nu. Men det var innan jag vaknade en morgon och bara ”betongtapet?!”.

Så nu måste jag beställa den ovan och klistra upp den på en vägg i vardagsrummet. Jag MÅSTE det, som min 2-åring brukar säga.

Bildbevis coming up i blöggen asap!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Betongtapet

  1. Johanna skriver:

    Cool! nu vill jag också ha en sån.

  2. Clara skriver:

    Det finns också ett spackel med betong och struktur i, som man kan smacka på en vägg och det blir jättefint. En kompis i Berlin har gjort så. Hon sa att det var enkelt men man måste vara snabb. Hon är iofs dekormålare så jag vet inte om det där med enkel, men jag fattar annars grejen men att det är just: tapet. Do it!

  3. Denna hagga skriver:

    Svinsnyggt! Vill också ha. Väntar spänt på resultatet!

Kommentera