Popjunkien

Shopping nuförtiden

Sveriges första modebloggare skriver om hur prioriteringarna har ändrats med åren.

Jag gjorde en liknande sak i helgen:

Jag köpte världshistoriens snyggaste kappa på Zara. Den var verkligen cool och jag, en bikerjacka fast i kappmodell, men eftersom jag mest cyklar nuförtiden så har jag inga användningsområden för en stel kappa med ärm i skinn. Den kanske hade passat på luncherna, och på den max 1 sociala aktivitet jag orkar med per månad för tillfället, men då landar man ju på ett löjligt högt pris per användning.

Hade det varit för några år sedan hade jag behållit den och inte tänkt något extra på det. Men just nu är jag både mer rationell och (försöker vara) mer ekonomisk i mina shoppingbeslut. Så jag lämnade tillbaka den.

Sen gick jag raka vägen till en sportaffär där jag använde en tredjedel av pengarna till att köpa mig ett funktionsregnställ så jag kan fortsätta cykla hela hösten och vintern.

Jag säger som Anna: det är nya tider nu.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Shopping nuförtiden

  1. Anna skriver:

    Puss!

Kommentera