Popjunkien

Skogsnytt

Jag är så glad att jag för länge sedan släppt pressen på mig själv att hinna blogga. Jag läser bloggare som våndas, slutar blogga, ber om ursäkt, börjar igen, inte hinner. Och jag förstår dem! Jag har själv haft samma måstekänslor kring bloggandet. Men inte längre. Jag har för länge sedan accepterat att min vardag inte tillåter dagliga blogginlägg. Jag skriver här när andan faller på och om ni vill ha oftare doser av mig så följer ni mig på Twitter och Instagram. Okej? Okej.

Nåväl. Det jag egentligen ville meddela världen är att vi är nästan färdigmålade i lägenheten. Jag har svinmycket att göra på jobbet, så att komma hem på kvällen och greppa en pensel är typ som terapi för mig. Igår kväll grundade vi alla kvarvarande väggar. I morgon bör vi vara klara med ALLT. Då återstår NOLL projekt i denna lya.

Sen gjorde vi en retrogrej. Ända sedan vi satte upp hushållets första fototapet i förra lägenheten (år 2005) så har vi haft en extra över pga orsaker. När vi ändå höll på och grejade nu så bestämde vi oss för att sätta upp den i hallen där vi bor nu. Egentligen väldigt gjort och inte helt i stil med nuvarande inredning, men FÖRSTÅ tryggheten att komma rakt in i en grön lövskog när man kommer hem med sura ungar på eftermiddagen? Mm. Ni förstår.

(och så vill jag säga grattis till Haggis. Din blogg avkräver mig på ett wordpress-lösenord som jag inte har när jag ska kommentera).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Skogsnytt

 1. ulla skriver:

  Jag håller med dig! Alla seriösa bloggläsare följer väl dessutom via reader, så då märker man ju när det kommer nytt. Har aldrig förstått pressen att blogga varje dag, annars FÖRSVINNER läsarna. Jisses, folk som bloggar varje dag orkar man ju inte med, måste avfölja etc. När det däremot dyker upp ett tapetinlägg från gamla kära Rebblo, då blir man bara sugen!

 2. Denna hagga skriver:

  Men tack! Märkligt att wordpress jiddrar med dig. Jag gillar tapeten som tusan!

 3. Kicki skriver:

  Det är ju samma som Ester har! Fint!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  ja just! kram.

Kommentera