Popjunkien

Inredning man hade velat se IRL

Vi håller på att göra om hemma och det är KAOS här just nu. Vi har skruvat en halv bokhylla och har allt innehåll i högar på golvet. Samtidigt har vi bara hälften av förvaringen i barnrummet klar och det går knappt att komma in i rummet för att alla leksaker ligger på golvet.

Så jag gör det enda rätta: sitter vid datorn och surfar inspiration.

Vi har skåp med glasdörrar klädda med sjuttiotalstapeter på insidan. Jag har tröttnat på det stora larmiga murriga, och letar nya mönster. Förmodligen pastellaztek. Men plötsligt känner jag att man kanske bara skulle gå i nästa decennium och köra lite åttio?

Tapeten ovan kommer från Interior1900

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Inredning man hade velat se IRL

  1. Josefine skriver:

    Åh Alf!!! Ja!

Kommentera