Popjunkien

Vinylnaglar och silverkavaj

Jag använder nagellack vareviga dag men har först nu upptäckt att det finns matt överlack. Det jag har är från China Glaze och gör att ett vanligt svart dussinlack förvandlas till vinyl, saltlakrits och tajta skinnbrallor.

Häromkvällen matchade jag vinylnaglarna med min nya silverkavaj från H&M. Trekvartsärm och chockrosa foder för bara 399 kronor. I ärlighetens namn är den alldeles för lättskrynklad men det syns ju inte när man visar upp det via ett Instagram-filter.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Vinylnaglar och silverkavaj

  1. Johanna skriver:

    Men jeez, tack för tips!! Känner väldigt starkt att jag omedelbart måste införskaffa ett sånt matt överlack. Sjukt smart grej ju! Kommer kännas som att man får tio nya lack i hyllan.

  2. Denna hagga skriver:

    Åh så snyggt med mattsvart! Nu är det jag som måste shapea upp mitt kontorsförråd.

Kommentera