Popjunkien

Lucka 10. Vad finns i min väska?

Jag har många, många väskor. Väskor var länge mitt shoppingkall, sådär som vissa kan hålla på med skor. Det gör då att jag har många olika väskors innehåll att redogöra för här. Jag nöjer mig med två: vardagsväskan och partyväskan.

Som vardagsväska har jag en Emma från Sandqvist och den är perfekt. Stor nog att funka som övernattväska när jag reser i jobbet, liten nog att ha till och från jobbet. Innehåller förutom dator, plånbok och telefon ALLTID miljoner taxikvitton, tusen visitkort (mina egna och dem jag träffat), hundra näsdukar, tio hårnålar och ett par extra linser.

Eftersom jag partar så sällan nuförtiden har jag knappt hunnit lufta reafyndet från i somras. Det innebär alltså att det fortfarande sitter ett butikslarm inne i väskan (se ovan). Expediten glömde ta bort det, larmet utlöstes inte, och nu är det för sent för att gå tillbaka. Jag skulle enkelt kunna klippa bort det själv men det har liksom blivit en grej nu.

Så det sitter kvar som ett minne om att jag – som aldrig någonsin skulle våga snatta – går omkring med något som kanske kan uppfattas som ett stöldgods.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera