Popjunkien

En komplimang

Rebecka skrev nyligen att hon fått komplimangen ”läckra ögonbottnar”. Jag har tidigare skrivit om en av mina favoritkomplimanger någonsin: ”du är så bra på att slå in saker i plastfolie”.

Men sedan i somras har jag en ny favorit. Det var på Sessans bröllop och jag kramar värdparet utanför kyrkan. Killen tar ett steg tillbaka och bara ”oj, du ser… dyr ut”.

Om han bara visste hur dyr. Byxdressen fick jag för halva priset pga maskor, armbanden är från Glitter och skorna från Skopunkten. I min väska från Zara satt (och sitter fortfarande) ett butikslarm kvar. De missade ta bort det och jag ju inte gå tillbaka nu och bara ”eh…?”.

I stället ska jag tänka living on the eeedge när jag går runt och ser dyr ut i höst.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till En komplimang

  1. Josefine skriver:

    HAHAHA! Bra på att slå in saker i plastfolie. Det är ju underbart! Och ja du ser dyr ut. Och skitsnygg. Älskar det orangea. Mycket tjusigt.

  2. Hanna La skriver:

    En kompis till mig (nej, inte jag…) fick höra av sin gynekolog att hon hade en vacker livmodertapp. Tycker också den är med där på topplistan över komplimanger. Inte lika användbart som att kunna plasta in bra i plastfolie visserligen men ganska festlig humörhöjare.

  3. Anna skriver:

    Jag som är på riktigt urusel på att slå in saker i plastfolie blir ju på riktigt avundsjuk nu. Det är så himla svårt att få lagom stor bit plast och att få kanterna att fästa snyggt…

Kommentera