Popjunkien

Gleb – Angelina Jolies tillbakalämnade adoptivbarn

Minns ni Gleb?

Det var i slutet av 2004 som det rapporterades om att Angelina Jolie adopterat ett barn. Han hette Gleb och kom från ett ryskt barnhem. Det här var alltså innan graviditeterna och barnen med Brad Pitt, det här var medan hon fortfarande bara hade sonen Maddox.

Men Gleb dök aldrig upp i Jolies (då rätt lilla) entourage, han var bara inne och vände i skvallerspalterna. Även om det är längesen så tänker jag ibland på vad som hände med Gleb. Adoptivpojken som nästan hade allt men som rätt snabbt verkar ha ratats.

Det är för tidigt i nätskvallereran för att sökträffarna på nätet ska gå att dra några slutsatser från. Men det verkar ha handlat både om för snabba nyhetsrapporteringar – adoptionen var långt ifrån klar – till att Angelina Jolie ångrat sig en bit in i processen. The Mirror har en sex år gammal artikel i ärendet.

Jag tänker inte spekulera, bara konstatera att man har stor – och jävligt liten – inblick i vad som händer bakom rubrikerna egentligen.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Gleb – Angelina Jolies tillbakalämnade adoptivbarn

  1. annalin skriver:

    Amen underbart att någon har tid att gå till botten med det här!
    Varenda gång det dyker upp en ny medlem i jolieklanen tänker jag på Gleb from Russia (>>han är blond och helt underbar, allt jag nånsin velat ha<<) som ju lär vara läskunnig vid det här laget, och jag tror inte det finns något hörn på jorden som är förskonad från Pitt/Jolie-förstasidor.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    Du och jag har alltid samma referensramar :)

    Försökte mig till och med på en googling på ryska för att hitta info om barnhem nr 13 och eventuella bilder, men njet, hittade inget.

Kommentera